ramme

Mødelokaler

ramme

I ZOO kan du samle kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til alle typer events. Vores auditorie rummer 140 deltagere og vi har lokaler til op til 270 deltagere samt mindre møderum og rammer til receptioner for op til 400 deltagere. Det er også muligt at overtage hele Haven og kombinere dagen med et væld af aktiviteter. Entréen er inkluderet. 


Centralt i København mellem Søndermarken og Frederiksberg Have, ligger en af byens vildeste parker - Zoologisk Have – en unik ramme for både konferencer, middage, events og fester. Vælg mellem stilrene state-of-the-art-rum tegnet af nogle af verdens førende arkitekter eller klassiske stuer med sildebensparket, træpaneler og stuk.

Der er kig til eksotiske dyr eller parkområder fra alle Havens mødelokaler og restauranter; En inspirerende kulisse til fordybelse eller sceneskift i et travlt program, uanset om du booker en oplevelse med en dyrepasser, spadserer en tur i pauserne eller blot nyder udsigten fra vinduerne.    

Bliv trakteret af Madkastellet, der med nogle af byens bedste kokke har leveret madløsninger med kant i knap 20 år, hvilket den danske mødebranche gentagne gange har honoreret ved at kåre Madkastellet til ’Årets Bedste Cateringleverandør’, senest i 2019.

Med arkitektur i verdensklasse, velindrettede mødelokaler, professionelt udstyr og et højt niveau på mad og drikke, egner ZOO sig i dag både til lokale arrangementer og events, hvor der er sendt invitationer udenfor landets grænser. Det er nemt at komme til ZOO med både bil, bus og cykel, og der er gratis entré for alle, når I afholder event i Haven.

ramme
Pandaanlægget
Pandaanlægget

Invitér til høj- eller konferencebord med pandaen som gæst i ZOOs imponerende nye Pandaanlæg tegnet af den verdenskendte, danske arkitekt Bjarke Ingels.

Sommerfuglestuen
Sommerfuglestuen

Sommerfuglestuen byder på masser af charme og historie og er ideelt til mindre og mellemstore møder.

Det Gule Hus
Det Gule Hus

Det Gule Hus er ZOOs møde- og konferencecenter med en vifte af lokaler fordelt på to etager med plads til alt fra 200 til 400 personer.

ramme
Zebrastuen
Zebrastuen

Zebrastuen er det største lokale i Det Gule Hus og er indrettet i samme elegante stil som det tilstødende lokale Sommerfuglestuen. 

Lunden og Sneppen
Lunden og Sneppen

Lunden er et lyst og velindrettet lokale, der passer til alle typer møder. 

Svalen
Svalen

Svalen er et af Havens større mødelokaler med kig til både kameler, løver og isbjørne fra de mange flotte vinduer. 

ramme
Kolibrien
Kolibrien

Kolibrien er et af ZOOs mindre, men stadig lyse mødelokaler. Kolibrien er for eksempel velegnet til rekrutteringssamtaler eller som grupperum ved brug af andre mødelokaler.

Auditoriet
Auditoriet

Auditoriet egner sig særligt godt til forelæsninger, konferencer og undervisning. Det er enkelt og stilrent i sit udtryk.

ramme