ramme

Møder

ramme

Med arkitektur i verdensklasse, velindrettede mødelokaler og et højt niveau på mad og drikke, egner ZOO sig i dag både til lokale arrangementer og events, hvor der er sendt invitationer udenfor landets grænser. Det, vi er bedst til, er at skabe rammerne for de utraditionelle møder kombineret med ZOOs mange oplevelsesmuligheder.


Alle ZOOs lokaler er placeret med udsigt til enten Søndermarken, Frederiksberg Have eller selve ZOO med kig til pandaer, flamingoer, løver, isbjørne og kameler. Vælg mellem stilrene state of the art-lokaler i det nye Pandaanlæg tegnet af nogle af verdens førende arkitekter, klassiske stuer med sildebensparket, træpaneler og stuk i Det Hvide Hus eller ryk ind i vores stilrene og funktionelle auditorie.

Kontakt os: booking@zoo.dk // 70 200 203

ramme
Mødepakker
Mødepakker

Søger I lokaler til jeres næste halvdagsmøde eller dagsmøde? Se jeres muligheder for at bruge ZOO som inspirerende kulisse.

Mødelokaler
Mødelokaler

Søger I lokaler til at samle kolleger, kunder eller samarbejdspartnere til alle typer events? Vi har lokalerne og faciliteterne til ethvert arrangement. Se alle lokaler her.

ramme