o

TIL STØTTE FOR DE VILDE DYR

Zoologisk Have har i mange år bidraget til bevaring og forskning af vilde dyrearter, og nu får du muligheden for at være med. Som Zooranger støtter du projekter, der har til formål at sikre den vilde bestanddel af truede dyr. Projektet startede i 2015 først til støtte for de truede næsehorn og sidenhen også girafbestanden i Sydafrika.
Zoo har i over 10 år haft et samarbejde med den sydafrikanske nationalpark Pilanesberg, og efter at de på seks år mistede 65 næsehorn til krybskytteri, blev det tydeligt at vi var nødt til at øge indsatsen. Ved at blive Zooranger muliggør du en større gennemslagskraft i projekterne, hvilket blandt andet sker ved at forbedre overvågningen af parkens område.

Status fra græssteppen

År 2016 tegner ikke til at blive et mindre blodigt år for næsehornene. For parkens krybskytteteam er det tydeligt at krybskytterne altid er et skridt foran, da det er dem, der vælger både tid og sted for den næste kriminelle handling. På kun 15 år er girafbestanden gået fra 140.000 til 80.000 individer, hvilket er en nedgang på 40%. Artens største trussel er opsplitning af deres habitat, da giraffen er et savannedyr, der færdes over store områder.
Som Zooranger støtter du bevarelse af de vilde afrikanske dyr og deres habitater, hvilket kan sikre målet om at disse arter stadig findes på græssteppen i fremtiden.

Beskyt næsehornene

En ranger er en person, der er betroet til at beskytte og bevare naturområder. Alle bidrag gør en forskel, og for et fast månedligt beløb kan du som Zooranger bidrage til at gøre den forskel, der skal til for at beskytte dyrene i Pilanesberg Nationalpark.

 


Bliv Ranger

Som Ranger får du

 

  • Velkomstpakke med dit rangerbevis.
  • Tre årlige nyhedsbreve med opdateringer om arbejdet til fordel for de truede dyr.
  • To årlige særarrangementer, hvor du får indblik i, hvordan din støtte gør en forskel.

Støt Zoo

Vil du gerne støtte naturens truede dyrearter med et engangsbeløb, har du mulighed for at give dit bidrag her.

Ethvert bidrag er velkomment.

GIV DONATION

Følg Zoos projekter

Zoo er involveret i natur- og dyrebevarelse mange steder i verden. Du kan læse meget mere om vores projekter og få indblik i, hvordan hver art har bestemte behov.

LÆS MERE