o

TIL STØTTE FOR DE VILDE NÆSEHORN

Gør en forskel

Zoologisk Have har i mange år bidraget til bevaring og forskning af vilde dyrearter, og nu får du muligheden for at være med. Som Zooranger støtter du projekter, der har til formål at sikre den vilde bestanddel af truede dyr, herunder de vilde næsehorn.
Zoo har i over 10 år haft et samarbejde med den sydafrikanske nationalpark Pilanesberg, og efter at de på seks år mistede 65 næsehorn til krybskytteri, blev det tydeligt at vi var nødt til at øge indsatsen. Ved at blive Zooranger muliggør du en større gennemslagskraft i parkens projekter, og dermed gøre en forskel for næsehornene. 

Status fra græssteppen

År 2016 tegner ikke til at blive et mindre blodigt år for næsehornene. For parkens krybskytteteam er det tydeligt at krybskytterne altid er et skridt foran, da det er dem, der vælger både tid og sted for den næste kriminelle handling. Zoorangerprogrammet har gjort det muligt at øge overvågningen i parken både fra landet og luften - men endnu mere må gøres for at beskytte dyrene.

Bliv ranger for næsehornene

En ranger er en person, der er betroet til at beskytte og bevare naturområder. Ved at udfylde formularen på denne side kan du blive ranger. Alle bidrag gør en forskel, og for et fast månedligt beløb kan du som Zooranger bidrage til at gøre den forskel, der skal til for at beskytte dyrene i Pilanesberg Nationalpark. Som Zooranger støtter du bevarelse af de vilde afrikanske dyr og deres habitater, hvilket kan sikre målet om at disse arter stadig findes på græssteppen i fremtiden.

 

Som Ranger får du

 

  • Velkomstpakke med dit rangerbevis.

  • Tre årlige nyhedsbreve med opdateringer om arbejdet til fordel for de truede dyr.

  • To årlige særarrangementer, hvor du får indblik i, hvordan din støtte gør en forskel.

Følg Zoos projekter

Zoo er involveret i natur- og dyrebevarelse mange steder i verden. Du kan læse meget mere om vores projekter og få indblik i, hvordan hver art har bestemte behov.

LÆS MERE