o

Med naturfotografen i felten

Antal ledige billetter eller ledige tider på dagen: 130

Dato: torsdag 30-03-2017

Tidspunkt: 19:00 - 21:00

Antal billetter

Normal pris
Medlemspris stk.
90.000000 90 DKK

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverMED NATURFOTOGRAFEN I FELTEN: PÅ JAGT EFTER ØJENKONTAKT MED JAGUAR, STUMPNÆSEABE OG PANDA

Mogens Trolle, zoolog, dyrefotograf og forfatter til en stribe dyrebøger, rejser verden rundt i søgen efter øjenkontakt, situationer hvor han kan komme så tæt på vilde dyr, at han kan fotografere deres ansigtsudtryk og blikket i øjnene. I aften skal vi med på Trolles to seneste fotoekspeditioner: På jaguarjagt i Brasiliens Pantanal (en ny rejse i forhold til den, han fortalte om ved sit seneste foredrag i Zoo) og en vintertur til Kina i søgen efter den bizarre, men usædvanligt udtryksfulde gylden stumpnæseabe og den store panda.

 

Mogens Trolle er uddannet zoolog med speciale i pattedyr. Han har forsket i pattedyr i Sydamerikas uudforskede jungler i en årrække og har bl.a. opdaget en ny hjorteart i Perus Amazonas. I 2013 tilbragte han et helt år med at fotografere dyr i det sydlige Afrika, hvilket blev til fotoudstillingen ”Øjenkontakt” på Zoologisk Museum. Han er ydermere forfatter til bøgerne Afrikas dyreliv - safariguide, Grønlands dyreliv og Dyrelivet på Galapagos.

 


 
 

Tak!

Gå til ZOOM - foredrag der kradser i hjernen