o

Fobibehandling

Er din angst for bestemte dyr så stor, at det påvirker din dagligdag eller dit valg af feriested? Hvis ja, lider du sandsynligvis af en fobi, og du er ikke alene. Tusindvis af danskere har det, ligesom dig.

Mange vil umiddelbart mene, at de er bange for edderkopper og slanger, men denne behandling er for dig, der faktisk har oplevet, at fobien forhindrer dig i at gøre det du vil, eller at angsten direkte påvirker dit liv.

Hvis du er klar til at få det bedre med din fobi, så har Zoo uddannet fire fobiterapeuter der i trygge rammer kan hjælpe dig til at gøre noget ved din angst. Fobiterapeuterne er uddannet af autoriserede psykologer og arbejder ud fra den kognitive model, hvor de identificerer uhensigtsmæssige tanke- og handlingsmønstre, for derved at hjælpe dig til bedre at kunne håndtere din angst.
Vi har stor erfaring i at behandle specifikke dyrefobier som fx slangefobi og edderkoppefobi.

Behandlingen foregår i Zoo og strækker sig over to møder:

  • Første del (1 time) har til formål at give Zoos terapeut et grundigt indblik i din situation. Her er ingen dyr involveret.
  • Anden del (2-3 timer) omfatter selve behandlingen, samt en afrunding med introduktion til de redskaber du med fordel kan benytte i hverdagen fremover.

Du vil på intet tidspunkt blive udsat for kontakt med dyr, uden selv at have givet en forudgående accept.

Hvornår: Aftales nærmere
Tid: Aftales nærmere
Varighed: 3-4 timer
Antal: 1 person
Pris: DKK 4.500 per person

Få mere information hos Susanne Bang i kursusafdelingen på sb@zoo.dk eller på telefon 30 167 342