o

ER DU BLEVET RINGET OP?

Zoo benytter sig af telemarketing, og lige nu ringer vi ud til privatpersoner for at spørge, om de vil være en del af Zoos nye fadderskabsprogram ”Zooranger”. Som Zooranger kan man give et fast månedligt beløb og støtter hermed Zoologisk Haves arbejde i Pilanesberg National Park i Sydafrika. Zoo har i mere end 10 år arbejdet tæt sammen med nationalparken om at sikre dyrene og tilvejebringe ny viden om dyrene.


Oplysninger i telefonen
For at kunne oprette en månedlig aftale beder vi om adresse, mail og CPR-nummer i telefonen. CPR-nummeret opbevares sikkert og bruges kun, når vi skal indberette skattefradraget for din støtte til SKAT.

En god dialog

Zoo samarbejder med The Call Company (www. thecallcompany.dk ). Vi har valgt dem, fordi de følger de indsamlingsetiske retningslinjer for branchen og gennemfører samtalerne på en høflig og respektfuld måde. Vi ønsker, at der altid er en god dialog i telefonen, sådan at du lettest kan tage stilling til, hvordan du ønsker at støtte. Du kan selvfølgeligt altid sige nej eller afbryde samtalen.


Har du spørgsmål til dit opkald, kan du kontakte Kim Skytte Graae på 72 200 200 eller på ksg@zoo.dk

SMS TEKSTEN ZOO TIL 1272 OG STØT MED 30 KR


Vis din støtte og giv et bidrag til forskning i og bevarelse af de fascinerende giraffer.

SMS teksten ZOO til 1272 og støt med 30 kr. + trafiktakst.

SMS teksten GIV til 1272 og støt med 150 kr. + trafiktakst.

STØT ONLINE