o

Giraffodring

Det er en helt særlig oplevelse at stå i girafstalden og række foder frem til Zoos meter høje giraffer. Oplev, når de bukker sig og med deres lange tunger spiser foderet fra dine hænder. Hvis du er heldig, kommer zebraerne også hen og hilser på.

Vær med til at fodre girafferne, lær om deres foderplan og om, hvordan man giver dyrene foderet korrekt. Hør en masse spændende og sjove historier fra arbejdet med girafferne og lær, hvordan du kan kende dyrene fra hinanden ved hjælp af pletterne.

Husk praktisk tøj og fodtøj, der gerne må blive snavset.

Bemærk, at grupper, der ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangementer eller selskab, betaler en særentré på DKK 95 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve fodringen.

Hvornår: På hverdage efter aftale

Tid: Efter aftale

Varighed: En halv time

Antal: Op til 15 personer

Pris: DKK 4.000 inklusive moms

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Kontakt og booking

Få besøg af Zoos dyr

Zoologisk Have har gennem mere end 25 år besøgt biblioteker, foreninger m.m., med levende og eksotiske dyr. Alle deltagere får mulighed for at komme helt tæt på kakerlakker, vandrende pinde, slanger og andre dyr, og får et spændende oplæg fra vores dygtige medarbejdere.

To medarbejdere fra Zoo fremviser først dyrene og fortæller om deres fantastiske tilpasning og levevis. Herefter inviteres alle til at møde dyrene. Der vil både være dyr fra den fugtige regnskov og fra den tørre ørken.

Hvornår: Efter ønske

Tid: Aftales nærmere

Varighed: ca. 80 minutter

Pris: Fra DKK 6.000 (momsfri) + kørsel efter statens takster

Få mere information hos Mikkel Georg Schultz i kursusafdelingen på mgs@zoo.dk eller på telefon 30 16 73 45

Pingvinfodring

Få et særligt indblik i dyrepassernes arbejde og lær om pingvinernes kost og foderplan, når I sammen gør fisk klar til pingvinerne i Zoos foderkøkken.

Du lærer om pingvinerne, når dyrepasseren fortæller spændende og sjove historier fra arbejdet og dagligdagen med pingvinerne.

Der er kun plads til fire personer på en fodring, hvilket gør det til en nær og ganske særlig oplevelse.

Det er meget ujævnt i pingvinernes anlæg, og vi skal sidde på stenene, det er derfor vigtigt, at du ikke er dårligt gående, samt at du har praktiske lukkede sko på. Husk også praktisk tøj, der gerne må blive vådt og snavset.

Bemærk, at grupper, der ikke er i Haven i forbindelse med et møde, arrangement eller selskab, betaler en særentré på DKK 95 per person, såfremt gruppen ønsker at benytte Haven udover ved selve fodringen.

Hvornår: Efter aftale

Tid: Kl. 9-10

Varighed: 1 time

Antal: 1-4 personer (Man skal være fyldt 12 år)

Pris: DKK 2.000 inklusive moms

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.


Kontakt og booking

Oplevelser med kryb og kravl

Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende eller rejser hårene sig i nakken på dig og dine venner? Vi tilbyder jer en spændende mulighed for at møde dyr, der ofte vækker stærke følelser i rolige og trygge rammer. I vil møde dyrene sammen og få mulighed for at hjælpe hinanden. Mødet med dyrene er for mange en overvælgende oplevelse og derfor respekterer vi altid deltagernes individuelle grænser.

Det anbefales ikke at deltage, hvis man er ramt af fobier. Her anbefales i stedet kurset om fobibehandling. Læs mere om kurset.

Hvornår: Aftales nærmere

Tid: Aftales nærmere

Varighed: 1 time

Antal: Op til 25 personer per hold

Pris: DKK 5000 per hold. Ønskes besøg i Haven betales en særentré på DKK 95 per person med mindre det er kombineret med et andet arrangement hvor entré er inkluderet.

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

Arrangementet kan tilpasses større grupper. Få mere information og bestil på booking@zoo.dk eller ring på 72 200 203 på hverdage mellem kl. 9 og 16.


Kontakt og booking

ANDRE KURSER

Zoo tilbyder også mere seriøse kurser som eksempelvis fobibehandling og faglig håndtering af dyr. Læs mere om de forskellige kurser her.

Kurser

KONTAKT OG BOOKING

 

Ring til os på 72 200 203 (mandag - fredag 9-16) eller skriv til booking@zoo.dk  

Vi taler gerne med dig om idéer til netop dit arrangement. Mails besvares indenfor 24 timer på hverdage.