Café Konnild's

Café Konnild's er åben alle ugens dage fra klokken 10. Køkkenet åbner kl. 12. Mellem kl. 10-12 kan der købes en morgentallerken. 

Caféen er indrettet med afrikanske masker, spyd og genstande, som opdagelsesrejsende Johannes Konnild hjembragte fra Afrika i løbet af 1900-tallet. I samspil med udsigten til kamelerne skaber effekterne en helt særlig stemning. Caféen har også en pejs, som spreder varme på kolde vinterdage.

Lidt praktik 
Café Konnild's køkken lukker 30 minutter, før Zoo lukker.

Bordreservation kan kun ske på selve dagen og kun ved personlig henvendelse i Konnild’s - dog ikke i ferier, helligdage og weekender.

Det er desværre ikke tilladt at spise medbragt mad eller medbringe barne- og klapvogne i Konnild's. Der findes et ammehjørne med mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker i Zoos familievenlige restaurant Provianten.

Gæster er velkomne til at logge på Havens internetforbindelse.
Bruger: Zoogaest • Kode: HTEG9

Se Smiley-rapport for Konnild´s Café.

Historien om Konnild's

Café Konnild's er opkaldt efter den danske tandlæge Johannes Konnild, der blev født på Frederiksberg i 1907.

Johannes Konnild var en af 1900-tallets danske opdagelsesrejsende og eventyrer. Han var flittig gæst i Zoo, hvor han fik et nært forhold til Havens direktør Valdemar Dreyer (1910-1925). Her blev grunden lagt til Konnild´s store interesse for Afrika.

Til sin død i 1987 fulgte Konnild sin videnskabelige interesse for Afrikas natur og befolkning.

I 1930’erne studerede han mumier i Ægypten, og efter krigen gjorde han antropologiske studier i Congo, Kenya, Sudan, Etiopien og Uganda. Her samlede han videnskabeligt materiale og etnografika, som han hjembragte til Nationalmuseet og Moesgaard Museum.

De udstillede genstande i Konnild's er en del af Johannes Konnilds omfattende samling af etnografika, skænket til Zoo af Johannes Konnilds enke, Nanna Konnild.

 


Se menukort

Provianten

Provianten er åben hver dag fra kl. 10.

Der tilbydes i øjeblikket sommergrillbuffet fra kl.11 til en time før Haven lukker.

Pris:

Voksne DKK 179

Børn DKK 79

Restauranten serverer sund mad, hvor man kan vælge mellem forskellige slags kylling, flere slags salater samt kartofler. Der findes et udvalg af fastfood, som kan købes ved den sidste kasse. Det er også muligt at købe glutenfri produkter.

Provianten har desuden mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker samt ammehjørne.

Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i Provianten.

Se Smiley-rapport for Provianten.


SE MENUKORT

Grillkiosker

I Zoo findes en række grillkiosker, hvor du kan købe is, slik, fastfood og kolde og varme drikkevarer. På Kort over Zoo herunder, kan du se, hvor de er placeret.

Medbragt mad

I Zoo er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i Madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. 

Madpakkehuset findes i Børnezoo. Se kort over Zoo herunder.


Kort over Zoo

Amning og babymad

Du er altid velkommen til at amme dit barn i Zoo. Har du brug for et aflukke at amme i, findes der en ammekrog i Restaurant Provianten. Her finder du også en mikroovn, som er beregnet til at varme babymad og sutteflasker i.

Zoo har iøvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset, i Den Arktiske Ring og Restaurant Provianten. 


Kort over Zoo

FØDEVARESTYRELSENS SMILEY-RAPPORT

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. De kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Zoo her:


FØDEVARESTYRELSENS SMILEYRAPPORT