o

Oplevelser for hele familien

I sommerferien er der ekstra mange oplevelser i Zoo. Vær med til at gemme foder til elefanterne, se flodhestenes undervands-ballet, oplev isbjørnenes dyk i ishavet og mærk sommerstemningen på Savannen. I Zoolab kan børn i alle aldre lære mere om dyr og få lov at bruge pilfingrene, 

og på Zooscenen i Børnezoo kan du komme helt tæt på husdyrene. Hver uge byder på et nyt tema, så kom forbi når vi bl.a. sætter fokus på berigelse, elefanter og krybdyr. Se alle temaerne her.

BERIGELSE OG DYREVELFÆRD

Mandag den 1. til søndag den 7. august

Vil du gerne lære mere om, hvordan du på en god måde kan udfordre dit kæledyr? I uge 31 kan du lære en masse om berigelse i Zoo. Hør hvorfor det er vigtigt at berige dyrenes hverdag, find ud af hvordan Zoo bruger berigelse, og se med når nogle af dyrene bliver beriget. I Zoolab kan du også få gode råd om berigelse af dit kæledyr og lave dit helt eget stykke berigelse.

LÆS MERE OM BERIGELSE

GEM FODER TIL ELEFANTERNE

Mandag og onsdag i sommerferien kl. 13.15 (dog onsdag d. 3 august kl. 11.30)

Mandage og onsdage i hele sommerferien inviterer vi dig ind i hunelefaternes indeanlæg. Her kan du hjælpe med at gemme foder og snacks til de store dyr rundt omkring i anlægget bag sandbanker, under træstammer og i hemmelige afkroge. Elefanterne bliver efterfølgende lukket ind til alle de gemte lækkerier.

DYST MED DYRENE OG VIND ÅRSKORT

Lørdag den 25. juni - søndag den 7. august

Kan du holde vejret længere end en isbjørn, løbe hurtigere end en zebra eller hænge længere end en gibbon abe? Hvis du er lidt af et konkurrencemenneske og nysgerrig på, om du kan slå alverdens dyr i forskellige discipliner, så kom i Zoo og dyst med dyrene!

Undervejs kan du også høre om rekordindehaverne indenfor dyreverdenen og så får du oven i købet chancen for at vinde et årskort!

SPIS AFTENSMAD VED SOMMERGRILLEN

Hver dag i sommerferien fra kl. 12 til 19

Afslut din sommerdag i Zoo på terassen ved restauranten med udsigt til løver og kameler, mens du nyder en lækker grillbuffet. Kokken står klar med kødet på grillen og mange andre lækkerier udenfor.

Prisen er DKK 179 for voksne og DKK 79 for børn.

SPISESTEDER I ZOO

STEMNINGSFYLDTE AFTENTURE MED GUIDE

Hver dag i sommerferien kl. 16. 30, 17.15 og 18.30

Nyd den rolige side af Zoo når aftenstemningen sænker sig efter de varme sommerdage. Gå en uforstyrret tur og opleve hanløvens aftenbrøl og chimpanserne bygge rede for natten.

Er du særligt interesseret inviterer vi dig med på guidet tur i det nye Tasmanien kl. 16. 30, i Norden kl. 17.15 og ved Savannen kl. 18.30.

MØD HUSDYRENE I BØRNEZOO

Alle dage i sommerferien kl. 11-16.30

Vil du og dit barn lære en masse om dyr? Så hold jer klar, når en zoomedarbejder fortæller om køer, heste, høns og kaniner på Zooscenen i Børnezoo.

Du kan også møde kaninerne på Zooscenen kl. 11 og være med til at gemme mad til grisene kl. 12.45 hver dag.

VOKSENBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 180

BØRNEBILLET

Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen.

Pris
DKK 100