Køb billet hjemmefra

Køber du din billet i vores webshop, får du den tilsendt på mail. Du kan enten printe og medbringe billetten eller scanne den direkte fra mailen på din telefon, når du kommer herind.

Du kan også købe din billet på mobilen eller i billetautomaten ved Zoos hovedindgang og derved springe køen ved billetlugen over.

Priser

VOKSEN DDK 170

BARN (3-11 år) DDK 95


Køb billet

ÅRSKORT


Med et årskort har du fri adgang til Zoo 365 dage om året. Når du køber årskort, støtter du samtidig Zoos arbejde med at redde truede dyr i naturen.
Du får også 10% rabat i Zoos restauranter og kiosker, rabat på indgangen til en række danske forlyster og meget mere.

Årskort

Som årskortholder kan du besøge Zoo hver eneste dag året rundt. Du støtter tilmed Zoos arbejde med dyrene i Haven og hjælper os med at redde truede dyr i naturen.

Du får derudover:

 • tre stemningsfulde arrangementer, hvor du kan medbringe en gæst gratis

 • magasinet Zoonyt tilsendt fire gange om året

 • digitalt Zoonyt med masser af ekstramateriale

 • 10% rabat i alle butikker, kiosker og spisesteder i Zoo. Der gives dog ikke rabat på menuer, nedsatte varer og på bookede selskaber

 • tilbud om rundvisninger, rejser og foredrag

 • 50% rabat på entrébilletten i Odense Zoo

 • 25% rabat på entrébilletten til Djurs Sommerland

 • 15% rabat på billetten til en lang række dyre- og forlystelsesparker:
  Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo, Øresundsakvariet og Sommerland Sjælland.  

VOKSEN DKK 440    

BARN (3-11 år) DKK 275

PENSIONIST DKK 335 


Køb årskort

Spar op til DKK 170 på dit årskort

Køber du et årskort efter dit besøg i Zoo, modregner vi prisen på din billet. Rabatten gælder i 10 dage efter dit besøg. Du skal blot huske at gemme billetten, så du kan indtaste det ottecifrede stregkodenummer, før du betaler i webshoppen. Du kan også møde personligt op i Zoos årskortsalg med din billet. Vi modregner en billet per årskort.

Vælger du at konvertere din billet til et årskort, så bemærk venligst, at en almindelig voksenbillet kan fratrækkes i rabat, hvis du køber et voksenårskort eller et pensionistårskort. En almindelig børnebillet kan konverteres til et børneårskort. En voksenbillet kan altså ikke konverteres til et børneårskort. Billetter købt med rabat kan ikke fratrækkes ved køb af et årskort.

VOKSEN  270 kr.    

BARN (3-11 år) 180 kr.

PENSIONIST  165 kr. 


Køb årskort

Årskortbetingelser

Årskortet er personligt
Årskortet er påtrykt dit navn samt medlems- og kortnummer. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet. Ved indgang til Zoo vises dit billede på en skærm, der er synlig for Zoos kontrollører, som derved kan identificere dig som rette indehaver af årskortet. Årskortholdere kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation. Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise billedlegitimation, hver gang du besøger Zoo. 

Årskortet er gyldigt 1 år fra købsdatoen
Årskortet giver gratis adgang til Zoo alle dage og gælder et år fra købsdatoen. Ved løbende fornyelse er kortet gyldigt et år fra det tidligere årskorts udløb. Du kan tjekke udløbsdatoen på dit årskort på zoo.dk.

Der er kun gratis adgang til Zoo mod forevisning af gyldigt årskort
Glemmer du dit årskort, kan du, forudsat at vi kan finde dig i systemet, komme i Zoo ved at betale et administrationsgebyr på DKK 40.

Medlemskabet er bindende
Købte årskort refunderes ikke. Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, refunderes det ene naturligvis, såfremt det ikke har været benyttet.

Der anføres ikke længere udløbsdato på kortene
Der udsendes som vanligt fornyelsesopkrævning i god tid inden udløb, og kortene opdateres løbende, når betaling er registreret. Den besparelse, Zoo opnår ved dette, anvendes på dyrene og aktiviteter for Havens gæster. Kontroller din kortstatus ved at logge ind på forsiden af zoo.dk.

Mistede, beskadigede og tabte årskort erstattes ikke
Du kan købe erstatningskort for DKK 50, når du har fået spærret det tidligere kort.
Årskort spærres ved telefonisk henvendelse til Zoo på telefon 72 200 200. 

Inddragelse af årskortet
Dit årskort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retsmæssigt. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage et årskort, hvis du udviser uacceptabel opførsel i Haven.

Pensionistrabat på årskort
Folkepensionister (aldersbetinget), førtidspensionister og efterlønsmodtagere kan købe årskort med rabat. I de sidste to tilfælde, skal du kunne dokumentere, at du er førtidspensionist eller modtager af efterløn.

Accept af Zoos medlemsbetingelser 
Når du bruger dit årskort, accepterer du samtidig ovenstående betingelser. Zoo forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne. Ændrede medlemsbetingelser bekendtgøres på zoo.dk og gennem Zoonyt.

Adresseændring 
Foretag adresseændring til dit årskort ved at logge ind med dit årskortnummer (medlemsnummer) og postnummer på forsiden af zoo.dk.

Tilmelding til PBS
Tilmelder du din betaling til PBS, skal du bruge følgende numre:
Dit medlemsnummer (står på dit årskort)
Zoos PBS-nummer 00839760
Zoos debitor gruppenummer er 00202 

Spørgsmål 
Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:
Zoologisk Have
Telefon 72 200 200  
Mail billet@zoo.dk 

Årskort som gave

Ønsker du at give et årskort som gave, er det muligt at købe et gavekort, som efterfølgende kan veksles til et årskort. Årskortet er gyldigt fra det bliver oprettet ved gæstens første besøg i Zoo og et år frem.

Da årskortet er personligt, er det desværre ikke muligt at oprette årskort for andre.

Du kan købe et gavekort i Zoos hovedindgang eller i webshoppen her på zoo.dk.


KØB GAVEKORT

RABATTER OG SÆRAFTALER


Zoo tilbyder en række særaftaler og rabatter til blandt andet grupper, firmaer, pressefolk og folk med handicap, som er i besiddelse af et ledsagerkortLæs om de forskellige muligheder nedenfor.

Rabatter og særaftaler

Gruppepris på billetter
Ved grupper på mindst 15 personer gives der 10% grupperabat per billet, uanset om det er børnebilletter eller voksenbilletter. Denne pris kan kun opnås ved køb i Zoos hovedindgang.

Rabat med Club Øresundsbron
Få 20% rabat på entréen til Zoo med en rabatkupon fra Club Øresundsbron. Få rabatten, og læs mere om Zoos samarbejde med Club Øresundsbron her. Husk at printe og medbringe rabatkuponen. Tilbuddet gælder for højst 7 personer.

Rabat med Storbælt Fritid
Gæster med brobizz som bor vest for Storebæltsbroen kan få 20% rabat på deres samlede entré til Zoo. Tilbuddet gælder for højst 4 personer. Læs mere om at få rabat i Zoo med Storebælt fritid. 

Forbrugsforeningen
Ved betaling med Forbrugsforeningens betalingskort opnås 9 % rabat på entrebilletter og årskort. Der gives ikke forbrugsforeningsrabat på årskortfornyelser. Forbrugsforeningens betalingskort kan ikke anvendes i Zoobutikken, restauranter og kiosker i Zoo. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.

Handicaphjælpere
Handicappede, der er i besiddelse af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, ledsagerkort fra Dansk Blindesamfund eller et Børneledsagerkort fra IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), skal ved køb af entrébillet eller årskort til den handicappede ikke betale entré til Zoo for den ledsagende hjælper.

Børn i byen 
Der kan opnås 10% rabat på årskort og billetter ved forevisning af et gyldigt Børn i byen-kort i Zoos hovedindgang eller ved at indtaste børnibyenkoden under firmaaftaler på zoo.dk. Gælder kun for husstanden. Aftalen gælder til og med den 19. maj 2016.

Biologistuderende  
Studerende, der læser biologi på Københavns Universitet, kan få adgang til Zoo for DKK 50 ved forevisning af gyldigt studiekort med biologiklistermærke for studieåret.

Biologistuderende fra Roskilde Universitetscenter kan ligeledes få adgang til Zoo for DKK 50 ved forevisning af gyldigt studiekort plus kort, der bekræfter, at man studerer på overbygningen, og stempel for studieåret.

Dyrlægestuderende 
Studerende, som læser til dyrlæge og kan forevise gyldigt studiekort med stud.med.vet eller stud.animal science-mærke for studieåret, kan komme i Zoo for DKK 50.

Copenhagen Card
Et gyldigt Copenhagen Card giver gratis adgang til Zoo.

DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria)
Zoo giver 15% rabat på billetten til besøgende med gyldigt årskort fra Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet,  Skandinavisk Dyrepark, Odense Zoo, Aalborg Zoo eller Øresundsakvariet.

Odense Zoos Zooven-årskort
Årskortholdere, der kan fremvise et gyldigt Zooven-årskort fra Odense Zoo, får 50% rabat på billetten (gælder i 2015).

Djurs Sommerland
Zoo giver 25% rabat på billetten ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Djurs Sommerland (gælder i 2015).

Sommerland Sjælland 
Zoo giver 10% rabat på billetten ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Sommeland Sjælland (gælder i 2015).

Guider  
Guider har gratis adgang til Zoo i selskab med en betalende gruppe ved forevisning af gyldigt guidekort fra IGC eller turistførerforeningen. 

WWFs Pandaklub
Børn under 17 år, der kan forevise gyldigt Pandaklubkort og sygesikringsbevis som dokumentation, kommer gratis i Zoo.  

Scanlines
Ved forevisning af en højst 7 dage gammel billet fra Scanlines gives der 20% rabat på entréen til Zoo. Rabatten gælder for højst 7 personer. 

BEMÆRK: OVENSTÅENDE RABATTER KAN DESVÆRRE IKKE KOMBINERES

Journalister
Journalister med pressekort får gratis adgang til Zoo mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed. Adgang gives til kortholderen og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet. Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til Zoo.

Kontakt presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck for nærmere aftale:

jmh@zoo.dk / 30 16 73 73

SKOLER, INSTITUTIONER OG FIRMAER


Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris. Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i Zoo. 

Skolekort og -billetter

Ved køb af skolebilletter medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og lærere kommer fra den pågældende skole. Oplys venligst EAN.

Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge under 18 år og indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til Zoo. 

Skolekort
Prisen for et skolekort er DDK 25 per elev indskrevet på skolen (0.-9. klasse) - dog minimum DDK 1.875.

Betingelser for skolekort
Skolens SFO er omfattet af skolekortet, der er gældende for samtlige skolens elever, skolens lærere og pædagoger på alle skoledage i Zoos almindelige åbningstid. Det er desuden muligt for SFO'ens børn at besøge Zoo på hverdage i efterårsferien og i vinterferien. 

Send mail til billet@zoo.dk for at købe skolekort. Oplys venligst EAN.

Bemærk: 

 • Kortet gælder ikke på lør-/søn- og helligdage. 
 • Skolekort gælder fra udstedelsesdagen og et år frem. 
 • Skolekort gælder ikke i skolernes seks ugers sommerferie. 
 • Maksimum en lærer eller pædagog per otte elever - lærere derudover skal betale fuld pris.


Skolebilletter
Skoler under Folkeskoleloven, der ikke har skolekort, kan købe en særlig skolebillet til DKK 40 per elev eller lærer. Maksimum en lærer per otte elever - lærere derudover skal betale fuld pris. Vær venligst opmærksom, at dette ikke gælder SFO'er.

Betingelser for skolebilletter
Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes seks ugers sommerferie.

Gymnasiebilletter
Gymnasier kan købe en særlig skolebillet til DKK 40 per elev eller lærer.

Betingelser for skolebillet
Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes seks ugers sommerferie.

Bemærk:

 • Prisen omfatter højst en lærer per otte elever. Lærere derudover skal betale fuld pris. 
 • Elever over 18 år ikke kan få adgang til Zoo for DKK 40, men skal betale for en voksenbillet til DKK 170.

Voksne elever
Voksne elever fra VUC, hf, tekniske- og grafiske skoler, landbrugsskoler, social- og sundshedsuddannelser,  handelsgymnasier, handelsskoler med flere skal betale for en voksenbillet til DKK 170, også selvom de har en undervisningsaftale med Skoletjenesten. 

Undtaget er pædagog- og lærerseminarier samt dyrepasserelever, der kommer gratis ind, hvis de har en undervisningsaftale med Skoletjenesten. Hvis ikke, skal der købes en voksenbillet til DKK 170.

Institutionskort

Institutioner kan købe institutionskort til Zoo. Kortet gælder i et år fra udstedelsesdagen og giver adgang for det antal voksne og børn, kortet er udstedt til eller færre personer.

Prisen på institutionskortet afhænger af det antal voksne og  børn, der skal benytte kortet. Skal kortet eksempelvis gælde ti voksne, er prisen DKK 4.400. Send mail til billet@zoo.dk, og oplys venligst SE-/CVR-nummer samt EAN.

Pris per person
Voksen            DKK 440
Pensionist        DKK 335
Barn (3-11 år)  DKK 275 

Institutionskort kan købes på alle hverdage indtil en halv time før, Zoo lukker. I sommerferieperioden, hvor Zoo har åbent til kl. 20, kan institutionskort købes i tidsrummet kl. 10-17.30.

Institutionskortet kan benyttes én gang per dag og kun på hverdage. Kortet må kun bruges i arbejdsmæssig sammenhæng og inddrages ved misbrug.

Kortet er kun gyldigt til den institution, hvortil kortet er udstedt. Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. 

Særligt for Københavns Kommune: Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner i samme klyngeledelse.

Zoo udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende.

Ved køb af institutionskort medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra institutionens kontor, som oplyser, at pædagoger eller personale kommer fra den pågældende institution. Oplys venligst EAN-nummer, hvis der skal sendes faktura.

Kontak os på mail billet@zoo.dk eller ved fremmøde i åbningstiden:

Zoologisk Have
Roskildevej 38
2000 Frederiksberg

INVITÉR MEDARBEJDERNE I ZOO

Ønsker du at give dine medarbejere, samarbejdspartnere og familie en god og anderledes oplevelse, så giv dem en dag i København Zoo.
Virksomheder med eget CVR-nr. kan bestille et større antal billetter med rabat (min. 50 stk.).

Pris: 
Voksen DKK153 
Barn (3-11 år) DKK 85