Tæt på dyrene

Få en vild oplevelse i Zoo, når du sammen med dine gæster inviteres helt tæt på udvalgte dyr. Vi kan tilbyde jer en oplevelse der fascinerer, imponerer og måske endda giver sved på panden.

Få blandt andet forklaringen på hvorfor giraffens tunge er lang nok til at kunne slikke sig i øret, eller hvorfor det er nødvendigt med to sæt handsker hos pingvinerne. Alt dette og meget mere, kan du blandt andet få at vide når du kommer tæt på dyrene – måske ved at gå i dyrepassernes spor en hel dag eller ved at bruge en time sammen med kryb og kravl. Vi tilbyder mange spændende arrangementer for dig der har lyst til at opleve dyrene lidt tættere på end ved et normalt besøg i Zoo.

Zoo tilbyder følgende tæt på dyrene oplevelser:

Tæt på vilde dyr

I Zoo arbejder vi med vilde dyr, men hvad vil det egentligt sige? Lær blandt andet om det kæmpe arbejde der bliver gjort for at berige dyrenes hverdag, så vi undgår dyr med stress, dårlige vaner og som er utilpassede. Lær om hvorfor træning af dyrene er vigtigt for både dyr og mennesker.

Eller oplev hvordan slanger, øgler og store insekter føles, samtidig med at zoomedarbejdere deler ud af deres viden.
Ved oplevelserne ’tæt på dyrene’ tilbyder Zoo en unik mulighed for at opleve dyrene på en ny og anderledes måde, hvor alle sanser bliver taget i brug.

Zoo tilbyder desuden et besøg hos jer med oplevelsen ’få besøg af Zoos dyr’, her kan I komme helt tæt på diverse kryb og kravl og eksotiske effekter. Mange biblioteker benytter sig blandt andet af denne enestående mulighed for at invitere deres brugere til et særligt arrangement med dyrene i fokus. Zoo besøger både virksomheder, foreninger m.fl. som ønsker en anderledes oplevelse, eller ønsker at styrke samarbejdet mellem kollegaer eller noget helt tredje.

En oplevelse tæt på dyrene kan bruges som en passende pause på en lang dag med møder, til et selskab eller som et ekstra krydderi på et besøg i Zoo.

Er du ikke en del af en gruppe kan du desuden følge med på Zoos webshop, hvor der jævnligt udbydes billetter til oplevelser tæt på dyrene for både voksne og børn.


KONTAKT OG BOOKING