Oplevelser for grupper

Er I en gruppe der har arrangeret et besøg i Zoo, og har I lyst til at opleve Haven på en anderledes måde, så har vi flere forskellige arrangementer vi kan tilbyde. Vore oplevelser for grupper skal nok hjælpe med at gøre jeres besøg i Haven helt specielt. Prøv en af vores gruppeoplevelser og lær f.eks. hvorfor bavianers bagdele er røde og hvorfor de forskellige anlæg er indrettet som de er, eller prøv at fodre vores pingviner eller giraffer. Mulighederne er mange og vi hjælper jer gerne med at planlægge, hvordan jeres besøg i Haven skal se ud.

Kommer I som en gruppe til Zoo, kan det være en god start eller afslutning på dagen at samles til en af vores oplevelser for grupper. Så er der lidt ekstra oplevelser at fordøje inden man forsætter dagens agenda.

Zoo tilbyder følgende oplevelser for grupper:

Det variere fra oplevelse til oplevelse, hvor stor en gruppe man kan være, men læs mere om de forskellige arrangementer samt deres priser og varighed ved at klikke dig ind på den ønskede oplevelse.

Rundvisninger

Zoo er en helt anden oplevelse efter lukketid. Her kan du og dine venner eller familie få Haven for jer selv og i fred og ro høre de spændende historier om dyrene og Zoos historie.

Vi tilbyder også guidede ture i Zoos almindelige åbningstid. 

Foredrag

Dyreverdenen er en skatkiste af små og store fortællinger og facts. Det bruger vi til at give jer et levende foredrag, der overfører dyrs strategier og overlevelsesmetoder til menneskers arbejdsliv. 

Zoos foredrag egner sig godt til firmaarrangementer, men udbydes også til private grupper, som vil give familiefesten et underholdende tvist eller blot have en ny oplevelse i Zoo sammen med familie og venner. 

 

Giraffodring

Kom med ind i girafstalden og vær helt tæt på Havens højeste dyr. 

Oplev, når de meter høje giraffer bukker sig ned og med sin lange, blå tunge tager foderet som du giver dem.

 

Pingvinfodring

Vær med til at lave morgenfoder til pingvinerne, og giv dem fisk mens du sidder hos dem på kanten af deres bassin.

En zoomedarbejder fortæller om arbejdet med pingvinerne og sjove historier fra dagligdagen.

Oplevelser med kryb og kravl

Lyder et møde med slanger, øgler og kakerlakker spændende eller rejser hårene sig i nakken på dig og dine venner? Vi tilbyder jer en spændende mulighed for at møde dyr, der ofte vækker stærke følelser i rolige og trygge rammer. I vil møde dyrene sammen og få mulighed for at hjælpe hinanden. Mødet med dyrene er for mange en overvældende oplevelse og derfor respekteres deltagernes individuelle grænser altid.

Det anbefales ikke at deltage, hvis man er ramt af fobier. Her anbefales i stedet kurset om fobibehandling. Læs mere om kurset.

Hvornår: Aftales nærmere

Tid: Aftales nærmere

Varighed: 1 time

Antal: Op til 25 personer per hold

Pris: DKK 5000 per hold. Ønskes besøg i Haven betales en særentré på DKK 95 per person.

Bemærk! Da vi arbejder med levende dyr, tages der forbehold for ændringer i programmet.

Arrangementet kan tilpasses større grupper. Få mere information og bestil på booking@zoo.dk eller ring på 72 200 203 på hverdage mellem kl. 9 og 16.


OPLEVELSER MED KRYB OG KRAVL

Dyst i Zoo

Kom rundt i Haven på en anderledes måde, oplev dyrene og få vækket konkurrencegenet hos kolleger, venner eller familie! 

I skal opdele jer i hold og skal konkurrere i en spændende dyst, som bringer jer rundt i hele Zoo og stiller krav til jeres samarbejdsevner og viden.

KONTAKT OG BOOKING


Ring til os på 72 200 203 (mandag - fredag 9.00-16.00) eller skriv til
 booking@zoo.dk  

Vi besvarer spørgsmål og hjælper gerne med idéer til dit næste arrangement. Mails besvares indenfor 24 timer på hverdage.