o

Oplev unikke timer i selskab med fascinerende dyr

Du kan leje hele Zoo for en aften og opleve nogle magiske, stemningsfyldte og fuldstændig unikke timer i selskab med fascinerende og eksotiske dyr fra hele verden.

Ikke uden grund kaldes den gamle Zoo på toppen af Valby bakke for det vildeste sted i byen. Næsten 4.500 individer fordelt på ca. 250 arter skaber de altid nærværende og levende rammer for fantastiske oplevelser. Følg med i det nordiske hjørne når isbjørnene beriges, eller følg aftenen på savannen hvor løverne vågner og hvor byttedyrene går til ro. Den unikke aftenstemning er forbeholdt jer, når Zoo åbner dørene for jer alene.

Når de nataktive dyr vågner ændres hele atmosfæren fra dagstimernes velkendte trummerum til tusmørkets hemmelige verden.

Se med, når Zoos dyrepassere aktiverer et væld af vilde dyr og hør spændende og sjove historier om dyrene og deres liv i Zoo.

Hvis I lejer Zoo for en aften, har I hele aftenen for jer selv, hvor I på egen hånd går rundt til de forskellige dyr og aktiviteter. Rundt omkring i Haven vil Zoos engagerede medarbejdere lave aktiviteter for både børn og voksne. Ud over spændende fodringer og fortællinger, er der også mulighed for at fordybe sig i aktiviteterne på scenen i Børnezoo eller i Zoolab.

En aften, hvor I lejer Zoo kan tilbydes grupper fra 200 til 5000 personer, så næsten kun fantasien sætter grænser for, hvem I kan invitere. I forbindelse med arrangementet er der forplejning når Zoo enten sætter den store gryde over eller åbner spisestederne, hvor der blandt andet kan købes mad og drikke.

Kommer man i bil er der parkering tæt ved, på de mange holdepladser udenfor Zoo og på de omkringliggende veje. Derudover kører bybusserne flere gange i timen til og fra Hovedindgangen.

 

Klik jer ind på arrangementerne nedenfor og se disse følgende fire spændende programmer som Zoo tilbyder ved leje af Zoo for en aften:

 


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN