o

Firmafest i Zoo

Vil du invitere dine kollegaer, kunder eller samarbejdspartnere til en uforglemmelig fest i unikke omgivelser, har Zoo det du skal bruge. Med en fest hos os, vil I få et udsøgt måltid tilberedt af vores dygtige kokke. Her har I mulighed for at vælge mellem forskellige selskabsmenuer alt efter hvad der har interesse. I kan f.eks. indtage maden i vores stemningsfulde festlokaler, flankeret af kameler, løver og flamingoer, hvor der er plads til både store og små selskaber.

Derudover er I altid velkommen til at tage en tur rundt i Haven, såfremt at firmafesten afholdes inden for Zoos åbningstid. Ellers så er der mulighed for at tilkøbe oplevelser såsom en guidet tur i Haven efter lukketid. Entré til Zoo er altid inkluderet, når man lejer et af vores lokaler.

Zoo tilbyder bl.a. følgende muligheder for firmafester

I er også velkommen til at kontakte os for at høre om andre muligheder eller specielle ønsker for jeres fest.

Firmafest – fest mellem dyrene!

Det er ikke mange, der ved at man kan holde fest hos Zoo i et af vores lækre lokaler, men det er faktisk muligt. Vi sørger for det hele, både mad, lokale, opdækning samt afrydning, så I kan slappe af og nyde festen og hinandens selskab.

En firmafest kan bestå af få eller mange forskellige elementer – det er helt op til jer. Vi står gerne til rådighed for at hjælpe jer med at lave den ideelle fest for lige netop jeres firma. Vi har færdige løsninger, men I kan også sammensætte jeres egen dag. 

En mulig festdag kan f.eks. starte med at alle mødes og bruger et par timer i Haven, hvor I kan opleve dyrene på egen hånd. Derefter kan I mødes til en af vores oplevelser for grupper, dette kan evt. være en oplevelse med kryb og kravl, hvor jeres mod vil blive testet – tør du holde en slange? Dette sker selvfølgelig altid i trygge rammer og der er intet pres. Efter I har stiftet bekendtskab med insekter og lignende, kan I gå hen til den Arktiske Ring, hvor I vil indtage en lækker tre-retters menu. Her sidder I tæt på vores to fantastiske isbjørne med udsigt til deres leg og udfoldelser i bassinet.

Vil du vide mere om vores arrangementer så kontakt os på 72 200 203 eller læs mere under selskabsmenuer, hvor du kan se, hvilken slags mad vi kan tilbyde.

Kom nemt frem til firmafesten

Zoo har en fantastisk placering centralt i København, hvilket gør at det er nemt at komme frem og tilbage fra Zoo med både bil og offentlig transport. Der er flere bybusser der holder tæt på og faktisk også nogle der holder lige foran hovedindgangen. Har man valgt at tage bilen, så er der også masser af mulighed for parkering både på vores parkeringsplads overfor hovedindgangen eller på de omkringliggende veje. De første to timer er gratis. Derefter skal der købes billet, læs mere om parkering i Zoo.


Kontakt og booking

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN