LIVESTREAM FRA ELEFANTHUSET

Her kan du følge livestreamen fra Elefanthuset. Elefanterne er som regel i indeanlægget fra eftermiddag til tidlig morgen.

 

Midlertidig stream fra okapistalden

Streaming fra vombatterne og næsehornene er midlertidigt taget ned og erstattet af stream fra okapistalden. Okapien er drægtig og kan nedkomme hvert øjeblik det skal være. Følg streaming direkte fra stalden lige her på zoo.dk døgnet rundt indtil det nye okapiføl er født.

Streamingen hos okapien bliver fulgt tæt fra to forskellige streams, så der er størst mulighed for at se, når det lille føl kommer. Streamingen bliver også fulgt af dyrepasserne hele døgnet, så de kan sætte ind når som helst, hvis det bliver nødvendigt. Zoo ser frem til at vise det første okapiføl avlet og født i Zoo i 50 år.

LIVESTREAM FRA OKAPISTALDEN

Her kan du følge med live fra okapistalden.

MERE OM OKAPIEN

Se med når okapien bliver ultralydsscannet og læs også mere om parring, vinterdepression og en selskabsantilope hos okapien her.

MERE OM OKAPIEN

PÅ VORES YOUTUBE-KANAL KOMMER DU HELT TÆT PÅ

Se de seneste videoer fra Zoo her og abonner på vores Youtube-kanal hvis du automatisk vil have besked, hver gang vi uploader en ny video. Vi er med, når isbjørnen skal til tandlæge, når dyreungerne bliver født, og når dyrlægen må rykke ud.

 

VIL DU HAVE MERE AF ZOO UDENFOR ÅBNINGSTID?

 

Vidste du, at du kan komme i Zoo om aftenen og høre foredrag om dyr, natur og videnskab? Og at du kan komme på tur med Zoo til andre dyreparker og naturområder?

 

TJEK VORES ARRANGEMENTER