o

Reception i Zoo København

Skal du holde reception, måske i anledning af et bryllup, jubilæum eller anden festlig begivenhed, så er Zoo stedet. Vi har lyse og venlige selskabslokaler i forskellige størrelser, og alle med udsigt til dyrene. Her kan du byde dine gæster på en skøn receptionsmenu tilberedt af vores dygtige kokke. Holdes receptionen i Zoos almindelige åbningstid, så får I fri adgang til Haven med i prisen. I kan derved frit gå en tur i Haven, når arrangementet er slut.

Reception i unikke omgivelser

I vores receptionsmenu, herunder, finder du et skønt udvalg af lækkerier, som kan stille den lette sult. Vi sørger for at der er dækket op til jer ved jeres ankomst, og vi sørger for at rydde af igen bagefter.

Varighed: 3 timer (start senest kl.16:00)
Menu: Se receptionsmenuen herunder eller se vores selskabsmenuer for andre muligheder
Antal: Minimum 20 personer til fuld pris
Pris: Fra kr. 450 per person
(Børn 3-11 år betaler kr. 295 og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn)
Inklusive: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i almindelig åbningstid.

Er du interesseret I at høre mere om muligheden for at holde reception i Zoologisk Have København, så kontakt os på 72 200 203 for at høre nærmere.

Receptionsmenuen består af:

Menu:

  • Melon og serranoskinke
  • Klipfiskekroket med sauce tartar
  • Bruschetta med ost og skinke
  • Krusetader med "grøn" hønsemousse
  • Rørt laksetartar
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Emmentaler

Drikkevarer:

Specialøl, alm. øl, sodavand, isvand og husets hvid- og rødvin

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Tilkøb ved reception:

  • Kaffe/the og sødt: DKK 60 per person
  • Velkomstdrink - Cava Brut Especial: kr. 70 pr. glas

Alle priser er opgivet inklusiv moms.


Inviter gæster fra nær og fjern til reception i Zoo

Hos Zoo kan du holde reception for op til 200 gæster i vores største selskabslokale. Vores største lokale til afholdelse af reception er Den Arktiske Ring. I Den Arktiske Ring, kan I nyde maden i selskab med vores store isbjørne og fuglene fra vores færøske fuglefjeld. Vi har dog også mere traditionelle lokaler, såsom Zebrastuen, hvor vi har plads til 150 receptionsgæster.

Du er velkommen til at kontakte os enten via mail på booking@zoo.dk eller på telefon (mandag til fredag mellem kl. 9-16) 72 200 203, hvis du vil vide mere om dine muligheder.

Nemt og enkelt at komme til Zoo

Du behøver heller ikke bekymre dig om, hvorvidt dine gæster ikke kan finde vej til din reception – kør blot efter det historiske Zootårn. Zoo ligger centralt i København, tæt på både motorvej og offentlig transport. Der er desuden masser af parkeringspladser i området, hvor I kan sætte bilerne. Skulle I vælge offentlig transport, så kører en af Københavns bybusser lige til døren. I kan her læse mere om parkering i Zoo.


Kontakt og booking