o

Hold middag i Zoo i fantastiske omgivelser

Har du lyst til at give dine venner og familie en helt unik oplevelse, så byd dem på middag i Zoologisk Have. Vi har nogle lyse og venlige selskabslokaler, som alle har udsigt til Havens dyr, så måske er I heldige at få et glimt af løverne, der leger eller kamelerne, der får sig en lur efter de har spist. Vores middagsmenuer bliver alle tilberedt af vores dygtige kokke, som elsker at kræse for detaljen. De bruger altid årstidens grøntsager, og menuerne kan derfor variere en smule i forhold til årstiden.

Zoo har følgende fire forskellige middagsselskaber:

Leje af lokale, middag og opdækning er altid inkluderet i prisen. Børn mellem 3-11 år betaler halv pris, og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn. Vil du høre mere om dine muligheder for at holde middagsselskab i Zoo, så kontakt os på 72 200 203 eller klik dig ind på hver af de fire middagsarrangementer, for at læse nærmere information om menuerne.

Valg af middagsmenu

Skal der holdes fest skal der også være noget lækkert til både maven og ganen. Vores menuer og buffeter er alle sammensat, så der er noget for enhver smag.

Skulle der være allergier eller lignende så kontakt os endelig, så ser vi, hvad vi kan gøre. Vi har også forskellige tilvalg til middagsmenuerne, såsom velkomstdrink og natmad. Læs mere om disse under hver menu.

Hold middagsselskab i unikke omgivelser

Skal du holde stor fest, såsom bryllup, jubilæum eller fødselsdag, så er et middagsselskab i Zoo det perfekte sted at fejre det. Her får du nogle smukke, historiske lokaler, hvor du kan byde dine gæster på en lækker middag. I kan nyde udsigten ud over Haven og se mørket og stilheden sænke sig, som de forskellige dyr så småt går til ro. Læs og se her mere om vores selskabslokaler.

Alle vores selskabslokaler er helt eller delvist handicapvenlige. Derudover er der trådløst internet, samt mulighed for tilslutning af AV-udstyr, hvis der skulle være behov for dette.
Med et middagsselskab i Zoo behøver du heller ikke bekymre dig om hjemturen efter en middag med god mad og vin. Vi hjælper jer gerne med en taxa, og derudover stopper flere af Københavns bybusser lige ved Zoo.

Vil du vide mere om middag i Zoo?

Ønsker du at høre mere om at holde middag og middagsselskaber i Zoo, så er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Vi bestræber os på at besvare din mail inden for 24 timer på hverdage.


KONTAKT OG BOOKING