o

Hold konfirmation i Zoo

Konfirmation - dagen hvor vores kære små træder ind i de voksnes række, og det skal da fejres. Hos Zoo har I mulighed for at holde konfirmationsfesten i et af vores skønne lokaler med lækker mad tilberedt af vores dygtige kokke. Vi sørger for opdækningen og for at alt er klar til jeres ankomst i Zoo, så I bare kan læne jer tilbage og nyde dagen og jeres nye konfirmand. Vi har sammensat to pakker som passer perfekt til sådan en dag, læs mere om dem under afsnittet ’Mad til konfirmationen’.


Unikke konfirmationslokaler i København Zoo

En konfirmationsdag er en stor dag, hvorfor den også skal fejres med manér og et sted hvor der er plads til have det sjovt. Lokalerne hos Zoo er lyse og venlige og har desuden udsigt til Haven og de mange fantastiske dyr. Ved bookning af en af vores konfirmationspakker, får I både leje af lokale, mad og adgang til Zoo i Havens åbningstid med i prisen. Så hvis de små har fået nok af at sidde stille, kan de frit bevæge sig ud i Haven, hvor de kan stifte bekendtskab med de mange eksotiske dyr.

Zoo tilbyder følgende konfirmationslokaler:

  • Sommerfuglestuen med plads til 32 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Zebrastuen)
  • Zebrastuen med plads til 70 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Sommerfuglestuen)
  • Konnild’s med plads til 48 personer

Vi sørger for i samarbejde med jer at tilpasse dagen og lokalerne, så ring til os på 72 200 203 hvis I har nogle spørgsmål eller specielle ønsker, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Parkering og konfirmation i Zoo København bliver formentlig ikke noget problem. Ved Zoo forefindes der mange p-pladser på parkeringspladsen overfor Zoo eller på de omkringliggende veje. Desuden er det nemt at komme til Haven med offentlig transport, bussen kører lige til døren.

Mad til konfirmationen

Når den nye konfirmand skal fejres, er det vigtigt at der også er lidt god mad til at fuldende den store dag. Derfor har vi sammensat to festpakker, som vil passe perfekt til en konfirmation. Den ene er til fest i løbet af dagen og den anden til fest om aftenen.

Zoo tilbyder følgende konfirmation festpakker:

  • En festlig dag vælg mellem klassisk dansk buffet, frokost buffet eller 3-retters frokostmenu, varighed 6 timer.
  • En festlig aften vælg mellem årstidens buffet eller 3-retters menu, varighed 7 timer.

Læs mere om de to pakker ved at klikke på linkene ovenover. Har I noget andet i tankerne kan I også se, om der er noget der skulle friste under vores selskabsmenuer.


Vil du vide mere om at holde konfirmation i Zoo?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde konfirmation i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Mails besvares inden for 24 timer på hverdage.

Vi glæder os til at høre fra dig.


KONTAKT OG BOOKING