Frokost i Zoo

Klassisk dansk buffet:

  • Røget laks royale med røræg royal og purløg
  • Christiansø kryddersild med crème fraîche, rødløg, kapers og dild
  • Æg og rejer med dildmayo
  • Rødspættefilet stegt i grahamsmel med grov hjemmelavet remoulade og dild
  • Svinemørbrad med bløde løg og svampe
  • Lun leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder
  • Flæskesteg med Zoos hjemmelavede rødkål
  • Økologisk brieost og druer 

oktober/november/december:

  • Koldrøget hellefisk med fennikel cruditê
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Estragon kartoffelsalat med syltet rødløg
  • Unghanebryst med grov ratatouille
  • Hele skinker fra pattegris med æblekompot
  • Grov jordskokkesuppe med sprøde chips og grøn olie
  • Grønkålssalat med æbler, mandler og syltet selleri
  • 2 slags danske Unika oste med syltede kirsebær
  • Vanilje panna cotta med syltede kirsebær

  

3-retters menu:

Forret: klassisk okse carpaccio med syltede svampe, rucola og parmesan

Hovedret: unghanebryst sat på svamperisotto

Dessert: kirsebær panna cotta med sprød mandelkage

Varighed: 4 timer med start senest kl.14:00

Menu: Klassisk dansk buffet, buffet eller en 3 -retters menu.

Drikkevarer afregnes efter forbrug eller der tilkøbes en drikkevarepakke.

Antal: Minimum 20 personer til fuld pris

Pris: DKK 395 per person

Inklusive: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Drikkevarepakke:

Pris: DKK 145 per person. (Børn 3 - 11 år halv pris).

Indhold: Special øl, almindelig øl, isvand, husets vine og sodavand

Velkomstdrink: Cava Brut Especial DKK 70 per glas (Halv pris ved køb af drikkevarerpakke)

Kaffe/the og sødt: DKK 60 per person

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING

En festlig dag i Zoo - fx konfirmation eller barnedåb

Klassisk dansk buffet:

  • Røget laks royale med røræg royal og purløg
  • Christiansø kryddersild med crème fraîche, rødløg, kapers og dild
  • Æg og rejer med dildmayo
  • Rødspættefilet stegt i grahamsmel med grov hjemmelavet remoulade og dild
  • Svinemørbrad med bløde løg og svampe
  • Lun leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder
  • Flæskesteg med Zoos hjemmelavede rødkål
  • Økologisk brieost og druer

Buffet:

oktober/november/december:

  • Koldrøget hellefisk med fennikel cruditê
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Estragon kartoffelsalat med syltet rødløg
  • Unghanebryst med grov ratatouille
  • Hele skinker fra pattegris med æblekompot
  • Grov jordskokkesuppe med sprøde chips og grøn olie
  • Grønkålssalat med æbler, mandler og syltet selleri
  • 2 slags danske Unika oste med syltede kirsebær
  • Vanilje panna cotta med syltede kirsebær

 

3-retters menu:

Forret: klassisk okse carpaccio med syltede svampe, rucola og parmesan

Hovedret: unghanebryst sat på svamperisotto

Dessert: kirsebær panna cotta med sprød mandelkage

Varighed: 6 timer med start senest kl.14:00

Menu: Klassisk dansk buffet, frokostbuffet eller en 3 -retters frokostmenu.

Antal: Minimum 20 personer til fuld pris

Pris: DKK 695 per person

Inklusive: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Prisen inkluderer velkomstdrink med saltet snacks, buffet eller 3 -retters menu, drikkevarer (vine, isvand, øl, sodavand) og kaffe med dagens sødt.

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING