o

Bryllup i Zoo

Zoo er meget mere end eksotiske dyr, vi tilbyder nemlig også at du kan holde dit bryllup i et af vores lyse og venlige lokaler som har udsigt til dyrene. Vi sørger for opdækning og lækker mad tilberedt af vores dygtige kokke, så I bare skal møde op på dagen og sige jeres JA til hinanden.
Herunder kan I læse mere om vores bryllupslokaler og bryllupsmenuer – hold bryllup i Zoo i unikke og historiske omgivelser. Vi tilbyder bl.a. arrangementet en festlig aften, hvor I får leje af eget lokale, festmenu, snacks, kaffe og drikkevarer med i prisen.

Bryllupslokaler i København Zoo

Leder du efter et bryllupslokale i hjertet i København, så er Zoo det helt perfekte sted. Vores lokaler ligger midt i Zoo, så I har udsigt til dyrene. Vi har både vores traditionelle selskabslokaler, men I har også mulighed for at holde jeres bryllup i elefanthuset eller den arktiske ring.

Zoo tilbyder følgende bryllupslokaler:

Vi sørger for i samarbejde med jer at tilpasse dagen og lokalerne, så ring til os på 72 200 203 hvis I har nogle spørgsmål eller specielle ønsker, så skal vi se, hvad vi kan gøre.

Bryllupsmenuer

På den store dag er det selvfølgelig vigtigt med lidt lækker mad, som kan gøre dagen endnu mere speciel og uforglemmelig. Vi har flere menuer I kan vælge imellem, som alle afhænger af årstiden.

Zoo anbefaler:

I kan under hvert punkt læse nærmere om de forskellige menuer og hvad der er inkluderet i prisen. Der er altid leje af lokale inkluderet når man bestiller en bryllupsmenu hos Zoo.

Parkering og transport til Zoo

Kommer der gæster til brylluppet fra nær og fjern, så er der masser af mulighed for parkering i nærheden og det er desuden nemt at komme til Zoo med offentlig transport. Toget holder på Københavns hovedbanegård eller Valby station, hvorfra man nemt kan tage bussen til Zoo’s hovedindgang. Læs her mere om parkering i Zoo.

Vil du vide mere om at holde bryllup i Zoo?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde bryllup i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Kontakt os, og vi svarer på spørgsmål og hjælper hellere end gerne med inspiration og idéer til dit bryllup hos Zoo.  Mails besvares inden for 24 timer på hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.


KONTAKT OG BOOKING

HOLD BRYLLUPSRECEPTION I ZOO

 

Du kan også holde bryllupsreception i Zoologisk Have. Læs mere om mulighederne for at invitere gæsterne på bobler og en tur i Haven her:

 

BRYLLUPSRECEPTION