Bryllup i Zoo

Zoo er meget mere en eksotiske dyr, vi tilbyder nemlig også at du kan holde dit bryllup i et af vores lyse og venlige lokaler som har udsigt til dyrene. Vi sørger for opdækning og lækker mad tilberedt af vores dygtige kokke, så I bare skal møde op på dagen og sige jeres JA til hinanden.
Herunder kan I læse mere om vores bryllupslokaler og bryllupsmenuer – hold bryllup i Zoo i unikke og historiske omgivelser. Vi tilbyder bl.a. arrangementet en festlig aften, hvor I får leje af eget lokale, festmenu, snacks, kaffe og drikkevarer med i prisen.

Bryllupslokaler i København Zoo

Leder du efter et bryllupslokale i hjertet i København, så er Zoo det helt perfekte sted. Vores lokaler ligger midt i Zoo, så I har udsigt til dyrene. Vi har både vores traditionelle selskabslokaler, men I har også mulighed for, på visse tider af året, at holde jeres bryllup i elefanthuset eller den arktiske ring.

Zoo tilbyder følgende bryllupslokaler:

  • Sommerfuglestuen med plads til 32 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Zebrastuen)
  • Zebrastuen med plads til 70 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Sommerfuglestuen)
  • Konnild’s med plads til 48 personer
  • Den Arktiske Ring med plads til 50 (fra oktober til april)
  • Elefanthuset med plads til 40 personer (fra september til maj)

Vi sørger for i samarbejde med jer at tilpasse dagen og lokalerne, så ring til os på 72 200 203 hvis I har nogle spørgsmål eller specielle ønsker, så skal vi se, hvad vi kan gøre.

Bryllupsmenuer

På den store dag er det selvfølgelig vigtigt med lidt lækker mad, som kan gøre dagen endnu mere speciel og uforglemmelig. Vi har flere menuer I kan vælge imellem, som alle afhænger af årstiden.

Zoo anbefaler:

I kan under hvert punkt læse nærmere om de forskellige menuer og hvad der er inkluderet i prisen. Der er altid leje af lokale inkluderet når man bestiller en bryllupsmenu hos Zoo.

Vil du vide mere om at holde bryllup i Zoo?

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde bryllup i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Ring til os på 72 200 203, vi svarer på spørgsmål og hjælper hellere end gerne med inspiration og idéer til dit bryllup hos Zoo. Du kan også skrive til os på booking@zoo.dk. Mails besvares inden for 24 timer på hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Parkering og transport til Zoo

Kommer der gæster til brylluppet fra nær og fjern, så er der masser af mulighed for parkering i nærheden og det er desuden nemt at komme til Zoo med offentlig transport. Toget holder på Københavns hovedbanegård eller Valby station, hvorfra man nemt kan tage bussen til Zoo’s hovedindgang. Læs her mere om parkering i Zoo.

En festlig aften

Varighed: 7 timer med start senest kl. 19.00

Menu: Vælg mellem buffet eller en 3-retters menu. (Se nedenfor under Menu) (Der er mulighed for at udvide 3-retters menu med ekstra retter (kontakt os for muligheder))

Antal: Minimum 20 personer til fuld pris

Pris: DKK 1295 per person

Inklusive: Eget lokale og opdækning. Herudover saltet snack, kaffe med dagens sødt, drikkevarer: Vine, isvand, øl og sodavand samt bar med drinks i 2 ½ time

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

MENU: EN FESTLIG AFTEN

Vælg mellem en sæsonafhængig menu eller årstidens buffet.

(Bemærk at der i menuen for januar, februar, marts kan vælges mellem forskellige retter):

Januar, februar, marts

Buffet

- Rillette af kanin
- Braiseret lam i øl
- Røget kalveinderlår krydret med Sichuan Peber
- Oksekæber braiseret med urter
- Fuldkornstærter med hytteost og syltede tomater
- Ovnbagte ”rødder”
- Salat af kål med parmesanchips
- Friteret risotto
- Karamelbrownie toppet med toffee (dulce lecce) og havsalt

ELLER

Menu (samme forret/hovedret/dessert til hele selskabet). Vælg mellem forskellige muligheder:

Forretter:

- Rogn fra stenbidder på råmarineret jordskokke med dild og rødløg
- Rimet torsk med spæd grønkål og mild citron-sennep
- Stegt lyssej med bag rødbede og brunet smør

Hovedretter:

- Råvildt med råstegte kartofler, svampe og vildt sovs (kun januar, herefter lammeryg)
- Enebær/rosmarin marineret svinekam med kål, æble og skysovs
- Braiseret oksecuvette med rodfrugtmos, rodfrugt chips og braiseret sauce

Desserter:

- ”Bondepige med slør” (æblemos, rugbrødsdrys og vaniljecreme)
- Chokolademousse med syltede pærer

April

Buffet

- Rillette af kanin
- Braiseret lam i øl
- Røget kalveinderlår krydret med Sichuan Peber
- Oksekæber braiseret med urter
- Fuldkornstærter med hytteost og syltede tomater
- Ovnbagte ”rødder”
- Salat af kål med parmesanchips
- Friteret risotto
- Karamelbrownie toppet med toffee (dulce lecce) og havsalt

ELLER

Menu (samme forret/hovedret/dessert til hele selskabet):

Forret: Rimmet laks m/røget friskost serveret på salatbund

Hovedret: Helstegt oksefilet med pommes duchesse, sauterede grøntsager og rødvinssauce

Dessert: Karamel/chokolade brownie med creme fraiche og mango coulis

Maj, juni, juli

Buffet

- Panco-paneret ising
- Varmrøget makrel med salat og syltede løg
- Sommersalat med hindbær vinaigrette
- Sauté af forårsløg og spæde karotter vendt med urter
- Porchetta fyldt med persille og hvidløg
- Kalvespidsbryst med cruditê af fennikel og radise
- Okseculotte med nye kartofler vendt i smør og urter
- Danske Unika oste med druer og oliven
- Rabarber trifli med ristede nødder

ELLER

Menu (samme forret/hovedret/dessert til hele selskabet):

Forret: Varmrøget sommerbuk med svampe puré, syltet porre og skalotter, balsamico glace og grønne urter

Hovedret: Skindstegt multe med perlebyg a la risotto, smørstegte forårsløg, spinatpuré og vild kørvel

Dessert: Rabarber crumble med ristede mandler og rørt vaniljeiscreme

August, september

Buffet

- Hyldeblomst gravad laks på hjertesalat
- Nye kartofler vendt i rygeost med spidskål og radiser
- Salat med grillet squash og syltet hyben
- Varmrøget hellefisk på grønne bønner og porrer
- Grahamstærte med hytteost og gulerodscruditê
- Helstegt oksefilet i Zoos eget urtesalt med bagte blommetomater
- Hele benskinker fra smågris - langtidsstegt med puffede svær
- To danske oste med syltede blommer og oliven
- Karamel brownie med creme fraiche

ELLER

Menu (samme forret/hovedret/dessert til hele selskabet):

Forret: Zoos hjemmerøgede andebryst med gremolata og langtidsbagte tomater

Hovedret: Kalvesteg i rosmarinknas med glaserede rødder, svamperøsti og syltede løg

Dessert: Sæsonens bær lagt i hyldeblomst, hertil mandelguldkorn og letfrosset vanilje creme

TILVALG TIL MENU

Tilvalg til 3-retters menu (pris per ret DKK 95)

Mellemretter:
Melon og skagenskinke med parmesancreme
Letstegt carpaccio af oksefilet med parmesan og ærteskud
Udvalg af salater med ristede kerner og sennepsvinaigrette
Letrøget carpaccio af tun med marineret kål og ristet sesamolie
Middelhavsbræt med fennikelpølse, serranoskinke, hvidløgspaté, oliven, cornichons og rød piment creme

Før dessert:
Citronsorbet med brændt hvid chokolade
Limesorbet med "champagnedryp"
Udvalg af tre danske Unika oste med oliven og figenkompot

Som tilkøb til alle arrangementer tilbydes natmad (pris DKK 75)

Natmad:
Italiensk salami med fennikel
Serrano skinke
Peber paté
Sønderjysk spegepølse
2 slags økologisk ost

Hertil serveres cornichons, rødløg, oliven, grov sennep samt
hjemmebagt brød og rugbrød

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

MIDDAG I DEN ARKTISKE RING

I den imponerede undervandstunnel får I muligheden for at stå ansigt til ansigt med isbjørnene samt færdes i de helt unikke omgivelser. En uforglemmelig aften med middag i det smukke polaranlæg.

Hvornår: Oktober til april

Varighed: 7 timer med start tidligst kl. 17.30

Menu: Vælg mellem nordisk buffet eller årstidens buffet.

Antal: Min. 25 personer til fuld pris og max 50 personer

Pris: DKK 1495 per person

Inklusive: Eget lokale og opdækning. Herudover velkomstdrink, saltet snack, kaffe med dagens sødt, drikkevarer: Hvid- og rødvin, dessertvin, isvand, øl, vand, saft/juice samt bar med drinks i 2,5 time

Vælg mellem en nordisk inspireret buffet eller årstidens buffet:

Nordisk inspireret buffet

- Lakseballotine med urter
- Gravad laks med ”rævesauce”
- Rejer vendt i dressing af skalotteløg, dilk og cremefraiche
- Lam i urter med stegte rosmarin kartofler
- Rullesteg af gris med hvidløg og persille serveret med rødder og kerner
- Unghane med rabarber, hjemmelavet agurkesalat og skysauce
- Æble/rabarber kompot med crumble og fløde

Årstidens buffet

Januar-februar-marts-april

- Rillette af kanin
- Braiseret lam i øl
- Røget kalveinderlår krydret med Sichuan Peber
- Oksekæber braiseret med urter
- Fuldkornstærter med hytteost og syltede tomater
- Ovnbagte ”rødder”
- Salat af kål med parmesanchips
- Friteret risotto
- Karamelbrownie toppet med toffee (dulce lecce) og havsalt

Maj, juni, juli

- Panco-paneret ising
- Varmrøget makrel med salat og syltede løg
- Sommersalat med hindbær vinaigrette
- Sauté af forårsløg og spæde karotter vendt med urter
- Porchetta fyldt med persille og hvidløg
- Kalvespidsbryst med cruditê af fennikel og radise
- Okseculotte med nye kartofler vendt i smør og urter
- Danske Unika oste med druer og oliven
- Rabarber trifli med ristede nødder

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

MIDDAG I ELEFANTHUSET

Fantastisk arrangement i selskab med Zoologisk Haves elefanter. Oplev den fantastiske aftenstemning i Elefanthuset designet af arkitekten Norman Foster og oplev elefanterne på nær hold. Velkomstdrinken indtages ved hun-elefanternes indendørsanlæg med rundvisers fortælling om Havens elefanter og deres fantastiske hus.

Hvornår: September til maj

Varighed: 7 timer med start tidligst kl. 17.30

Menu: Vælg mellem thai inspireret buffet eller årstidens buffet

Antal: Min. 25 voksne til fuld pris og max 40 personer

Pris: DKK 1495 per person

Inklusive: Eget lokale og opdækning. Herudover velkomstdrink, saltet snack, kaffe med dagens sødt, drikkevarer: Hvid- og rødvin, dessertvin, isvand, øl, vand, saft/juice samt bar med drinks i 2,5 time

Vælg mellem thai inspireret buffet eller årstidens buffet:

Thai inspireret

- Fyldig suppe m/kokoscreme, citrongræs, chili, hvidløg og tigerrejer
- Salat af agurk, gulerod og tomat med dressing af palmesukker, chili, hvidløg og lime
- Stegte ris med karry, kylling, grøntsager og cashewnødder
- Stegte grøntsager i kokosmælk med tigerrejer og urter
- Spyd af marineret gris og hvidløg i stærk olie
- Friturestegte pandekager med frugt og sirup

Årstidens buffet

Januar-februar-marts-april

- Rillette af kanin
- Braiseret lam i øl
- Røget kalveinderlår krydret med Sichuan Peber
- Oksekæber braiseret med urter
- Fuldkornstærter med hytteost og syltede tomater
- Ovnbagte ”rødder”
- Salat af kål med parmesanchips
- Friteret risotto
- Karamelbrownie toppet med toffee (dulce lecce) og havsalt

Maj, juni, juli

- Panco-paneret ising
- Varmrøget makrel med salat og syltede løg
- Sommersalat med hindbær vinaigrette
- Sauté af forårsløg og spæde karotter vendt med urter
- Porchetta fyldt med persille og hvidløg
- Kalvespidsbryst med cruditê af fennikel og radise
- Okseculotte med nye kartofler vendt i smør og urter
- Danske Unika oste med druer og oliven
- Rabarber trifli med ristede nødder

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

 

Vinkort 2016

Mousserende:

Spanien Cava Brut Especial DKK 70 per glas
Bodegas Naveran, Penedès
Farven er lys gul med brilliant skær. I duften fornemmes stor frugttæthed med delikat bouquet. Boblerne er bløde og meget behagelige.


Hvidvin:

Frankrig: Claude Val Blanc DKK 245
Les Domaines Paul Mas, Vin de Pays d’Oc. Klar strågul farve med let grønlig kant. Lækker velafbalanceret smag med god harmoni mellem syre og sødme.

Riesling DKK 325
F. E. Trimbach, Alsace. Fremragende Riesling med flot mineralsk, ren bouquet. Stor, aromatisk og kraftig fylde og excellent balance mellem naturlig streng tørhed og forfinet druesmag.

USA: Chardonnay Keystone DKK 295
Keystone er en klassisk “Californian Chardonnay” med god struktur samt fine frugtige toner à la fersken, abrikos og appelsinskal. En perfekt vin til de fleste retter med fisk eller lyst kød

Sydafrika: Cocoa Hill Sauvignon Blanc DKK 295
Dornier Wines, Stellenbosch. Smagen går i retning af Granny Smith æbler, litchi, melon og lime.


Rødvin:

USA: Zinfandel DKK 295
Bear Creek, Californien. Duften af modne blommer og svesker er fulgt op af delikat sødmefuld smag.

Sydafrika: Pinotage DKK 325
Vriesenhof, Stellenbosch. En rig og rund karakterfuld rødvin med en god frugtrig fyldig smag. Bouqueten er dejlig krydret med antydning af træ og frugt. Vinen må gerne serveres afkølet.

Italien: Valpolicella Ripasso Superiore DKK 325
Villa La Mattarana, Veneto. Mattaranas Ripasso er rig, mørk og fyldig med klare referencer til mørke kirsebær, bitter chokolade og krydderier.

Frankrig: Perrin Nature DKK 295
Perrin & Fils, Côtes du Rhône. Til denne vin er anvendt udelukkende økologiske druer.
Vinen charmerer med en smuk dybrød farve, en herlig moden duft af mørkerøde bær og krydderurter som anis og lavendel.

Spanien: Vilosell DKK 295
Tomàs Cusiné, Costers del Segre. Vinen har en Bordeaux-lignende struktur med en lang ren og rank personlighed. Røde og ”sorte” frugter dominerer duftbilledet.

Portvin:

Late Bottled Vintage Port DKK 395 per flaske / 60 DKK per glas
Fonseca Guimaraens, Douro, Portugal. Efter hver høst udvælges vinene hertil, og de lagrer i fem år på store egetræsfade. Den indeholder hvert enkelte års særlige karaktertræk og kompleksitet.


Dessert:

Pineau des Charentes, 5 års DKK 395 per flaske / 60 DKK per glas
Château de Beaulon, Cognac, Frankrig. Druemost af friske druer tilsat cognac og lagret 5 år på egetræsfade. Smagen er let rosinagtig.


Bestillingsvine:

Champagne: Pol Roger Reserve Brut, Epernay DKK 695


Hvidvin:

Frankrig: Riesling Reserve, Trimbach, Alsace DKK 395
Chablis, Domaine Billaud-Simon, Bourgogne DKK 425

USA: Chardonnay Byron, Santa Barbara County DKK 425

Italien: Langhe Bianco Sorrisso (Chardonnay, Viognier, SB) Paolo Scavino, Piemonte DKK 445


Rosevin:

Frankrig: Miraval Rose, Provence DKK 450


Rødvin:

Spanien: Hacienda Monasterio Ribera Del Duero DKK 595

USA: Merlot, Freemark Abbey, Napa Valley DKK 495

Italien: Amarone della Valpolicella, Villa Ca Vendri, Veneto DKK 495

Frankrig: Gigondas Les Gran Montmirail Brusset DKK 445


Dessert:

Bin 27 Premium Ruby, Fonseca Port DKK 395

Castelnau de Suduiraut (2. vin Ch. Suiduiraut), Sauternes DKK 495

KONTAKT OG BOOKING

 

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde bryllup i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Ring til os på 72 200 203, vi svarer på spørgsmål og hjælper med inspiration og idéer til netop dit arrangement. Du kan også skrive til os på booking@zoo.dk. Mails besvares inden for 24 timer på hverdage. 

Vi ser frem til at høre fra dig.