o

Hold gravøl eller mindehøjtidelighed i Zoo

Har du mistet en, der stod dig nær, så har du muligheden for at mindes, samt fejre deres liv ved at samle alle gæsterne til gravøl i Zoo. Her har vi nogle skønne, lyse lokaler med udsigt til dyrene i Zoo, hvor I sammen kan dele oplevelser, minder og erindringer om den afdøde. I har efterfølgende mulighed for at gå en tur rundt i Haven, da fri adgang til Zoo i Havens åbningstid er inkluderet i prisen.

Gravøl i smukke og unikke omgivelser

Vores begravelses- og bisættelsesmenu giver jer en god og enkel menu med bl.a. uspecificeret smørrebrød, som I kan nyde i et af vores selskabslokaler. Vores lokaler ligger tæt på hovedindgangen og har udsigt til Haven. Derudover sørger vi for, at der er dækket op til jer ved jeres ankomst til Zoo, og vi sørger også for at rydde af igen bagefter. Derved behøver I ikke bekymre jer om denne del.

Varighed: 3 timer
Menu: Kaffe og te, wienerbrød samt 3 stykker uspecificeret smørrebrød per person
Pris: DKK 345 per person
Børn 3-11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn
Drikkevarer: der tilkøbes drikkevarepakke - se nedenfor
Inklusiv: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Drikkevarepakke:

Pris: DKK 125 (3-11 år halv pris)
Indhold: Specialøl, almindelig øl, isvand, husets vine og sodavand
Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menu-priser er opgivet inklusive moms.

Er du interesseret i at høre mere angående muligheden for at holde gravøl eller mindehøjtidelighed i Zoo København, så er du velkommen til at kontakte os på 72 200 203.

Brug dagen med de nærmeste

Når du holder gravøl i Zoologisk Have København, får I udover mindehøjtideligheden også mulighed for at tage gæsterne med en tur i Haven. Her kan I gå rundt mellem de mange eksotiske dyr og nyde de forskellige anlæg, som Zoo har at byde på. Besøg bl.a. Den Arktiske Ring, Flodhestehuset eller Elefanthuset, som alle er lavet for at give dyrene de bedst mulige forhold.

Har du lyst til at høre nærmere om mulighederne for at holde gravøl i Zoologisk Have, så er du velkommen til at kontakte os. Mails besvares så vidt muligt inden for 24 timer på hverdage, telefonen besvares mandag til fredag mellem kl. 9-16. Vi hjælper dig gerne med at besvare spørgsmål eller komme med ideer til mindehøjtideligheden.

Zoo ligger centralt placeret i København med mange gode parkeringspladser, både på parkeringspladsen overfor Zoo, men også på de omkringliggende veje. Det bør derfor ikke være noget problem at finde parkering inden I skal mødes i Zoo. Alle vores selskabslokaler er desuden helt eller delvist handicapvenlige. Læs her mere om parkering og handicapforhold i Zoo.


Har du brug for at printe beskrivelsen af arrangementet? Tryk her og download et pdf-dokument, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING