o

Hold barnedåb i Zoo

Hos Zoo har vi en masse skønne lokaler, hvor du har mulighed for at holde dit barns barnedåb. Her behøver du ikke at stresse over at skulle arrangere mad og borddækning inden den store dag, vi skal nok sørge for at det hele er klar til jeres ankomst. Zoo tilbyder blandt andet en samlet festpakke, hvor I får både leje af lokale, mad, drikkevarer samt fri adgang til Zoo i Havens åbningstid med i prisen. Herunder kan I læse mere om vores menuer og lokaler, hvis I overvejer at holde barnedåb i Zoo.


Mad til familiens store dag

Uden mad og drikke duer helten ikke, og det gælder både store og små. Derfor har vi sørget for at der er forskellige muligheder for mad, når I skal holde barnedåb hos Zoo. Maden er tilberedt af vores dygtige kokke og består af en masse lækre råvarer, som kan variere i forhold til årstiden.

Zoo anbefaler:

Når man bestiller en selskabsmenu hos Zoo er leje af lokale og adgang til Zoo i Havens åbningstid altid inkluderet i prisen. Har I noget andet i tankerne, så kig her nærmere på vores selskabsmenuer eller kontakt os på 72 200 203, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Barnedåbslokaler

Leder du efter et barnedåbslokale til at fejre den lille, har Zoo nogle store, lyse og venlige lokaler med udsigt til Haven. Følg med i løvernes gøren, mens I indtager noget lækkert mad og ønsker den lille en god start på livet.

Zoo tilbyder følgende barnedåbslokaler:

  • Sommerfuglestuen med plads til 32 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Zebrastuen)
  • Zebrastuen med plads til 70 personer (op til 128 personer ved sammenlægning med Sommerfuglestuen)

Efter maden kan I og jeres gæster frit benytte jer af Havens faciliteter. Tag den lille med rundt for at møde de store elefanter eller hen for at hilse på pingvinerne. I kan også vælge at gå i samlet flok hen til børneZoo, hvor de små kan lege og løbe rundt, inden turen igen går hjemad.

Der er mange parkeringspladser ude foran Zoo eller på de omkringliggende veje. Læs her mere om parkering i Zoo. Desuden ligger Zoo i hjertet af København, hvor det er nemt at komme til med både bil og offentlig transport – I bliver bragt lige til døren.


Vil du vide mere om barnedåb i Zoo?

Ønsker du at høre mere om barnedåb i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Kontakt os , vi svarer på spørgsmål og hjælper med inspiration og idéer til netop dit barns barnedåb. Mails besvares inden for 24 timer på hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.


KONTAKT OG BOOKING