o

Julefrokost i Zoo

Hvis I har lyst til at afholde en julefrokost i anderledes omgivelser, kan en julefrokost i Zoologisk Have være en oplagt mulighed. Zoologisk Have er nemlig et fantastisk sted at samles og fejre året der er gået og ønske hinanden en glædelig jul. Det er et sted, hvor I sammen kan opleve noget spændende og få en god dag og aften at mindes.

Få en stemningsfuld oplevelse med en julefrokost i Zoo

Hos Zoo har vi en lang række af tilbud, som kan gøre jeres julefrokost til den ideelle oplevelse. Nyd for eksempel julefrokosten fra et af vores mange selskabslokaler der har udsigt udover Haven, hvor de vilde dyr sætter rammen om jeres julefrokost eller kombiner jeres julefrokost med vores arrangement ’Jul i Zoo’.

Jul - tid til god mad

De fleste af os tænker på god mad, når vi snakker jul – vi har derfor også sørget for at vores julefrokostmenu er fyldt med en masse lækkerier. Buffeten er sammensat af Zoos dygtige kokke og serveres alle hverdage mellem 18-22. Menuen varierer fra år til år, men indeholder oftest lækkerier som forskellige slags fisk, Zoos egen medister, forskellige typer af steg og den traditionelle risalamande. Se årets menu nedenfor.

Jul i Zoo

I november og december måned gør vi hos Zoo meget ud af at skabe den rette julestemning både i Haven og blandt vores dyr. Derfor får I mulighed for, i sammenhæng med jeres julefrokost, at deltage i et anderledes julearrangement i Haven.
Glem derfor alt om juletravlheden og oplev den helt særlige atmosfære, der bliver skabt i Zoo tæt på jul. Det er både muligt at møde julemandens rensdyr, danse om juletræet og tage på besøg på de arbejdende juleværksteder.

Derudover er der mulighed for at arrangere en tur igennem det kolde Nord, hvor I får en fortælling om, hvordan dyrene tilpasser sig kolde temperaturer, og hvordan de overlever.
Juleekspressen kører samtidig igennem Haven, hvor der er rig mulighed for at opleve Zoos forskellige verdensdele og høre Zoos julenisse fortælle om dyrelivet på turen.

Ved rensdyranlægget holder Julemanden til, og han går desuden frem og tilbage til Zoo tårnet, hvor I har mulighed for at opleve ham og hans rensdyr i aktion.
Til sidst kan I besøge julemandens værksted, hvor der er rig mulighed for at lave forskellige aktiviteter. Der kan nemlig laves alt fra at trille havregrynskugler, bage vafler, lave julegaver af kohorn, læder eller uld, lave en roelygte eller bøje et halmdyr der kan stilles som juleudsmykning derhjemme.

Hvor og hvornår

Jul i Zoo afholdes hvert år i både november og december måned. Varigheden af julearrangementet i selve Haven er cirka 3-4 timer. For at høre nærmere om, hvornår det kan lade sig gøre at holde en julefrokost og et eventuelt julearrangement, kontakt os da alle hverdage mellem klokken 9 og 16.

Nemt at komme ud og hjem

Grundet Zoologisk Haves centrale placering midt i København, er det nemt at komme til og fra Haven. Hvis I har valgt at tage bilen frem og tilbage, så er det masser af parkeringspladser i nærheden. Hvis man har behov for offentlig transport, så holder en af Københavns bybusser lige foran døren og kan bringe dig ind til Københavns Hovedbanegård.


BOOK JULEFROKOSTEN HER

FIND FIRMAJULEGAVEN I ZOO

Glæd kollegerne med en unik firmajulegave. Hvad med et årskort, gavekort, berigelse til dyrene eller en kunstplakat fra Zoo?

Kontakt booking på 72 200 203 / booking@zoo.dk for at høre om mulighederne.

FÅ INSPIRATION TIL FIRMAJULEGAVEN