o

Selskabsmenuer i Zoo

I Zoo elsker vi god mad og gode råvarer. Så skal du holde selskab hos Zoo, vil vores dygtige kokke sørge for at I får et udsøgt måltid i skønne omgivelser. Om du skal holde rund fødselsdag, firmafest, konfirmation, bryllup, reception eller noget helt andet – vi har mad til enhver lejlighed. Vores kokke har sammensat forskellige selskabsmenuer, som I kan frit kan vælge imellem til jeres fest eller arrangement – der er lidt lækkert til alle smagsløg.

"Utrolig hyggeligt og fantastisk mad. Det vil vi helt sikkert gøre igen, hvis det blev relevant."

Afholder af selskab

Når du bestiller en selskabsmenu hos Zoo, er leje af eget lokale (i et begrænset antal timer), opdækning / oprydning samt adgang til Zoo i Havens åbningstid altid inkluderet i prisen.

Zoo tilbyder blandt andet følgende selskabsmenuer

Menuerne kan tilpasses, hvis der er gæster med allergi eller lignende. Derudover er der ved nogle af vores menuer mulighed for at vælge mellem buffet eller 3-retters menu. Læs mere under de enkelte menuer. Vi har også flere forskellige selskabslokaler at vælge imellem til både store og små selskaber. Læs her mere om vores selskabslokaler.

 

Mad med udsigt

God mad skal nydes i godt selskab og i de rette omgivelser – med et selskab hos Zoo sørger vi for at sætte rammerne, så I kan få et fantastisk arrangement. Vores lokaler har alle udsigt til Zoo og vores mange spændende dyr, så hold øje med kameler og løver mens I indtager et udsøgt måltid i lyse og venlige lokaler.

Efter maden kan I gå på opdagelse i Haven og se søløverne slikke sol eller opleve isbjørnene pjaske rundt i det kolde vand, da I har fri adgang til Havens faciliteter i Zoos almindelige åbningstid. I får med en af vores selskabsmenuer, den oplagte chance for at give jeres gæster en ekstra oplevelse, når der skal holdes fest. Lad børnene lege på Havens legepladser, eller tag bedsteforældrene under armen og lad dem genopleve Havens mange fascinerende dyr. Saml generationerne til en hyggelig dag i Zoologisk Have, hvor I også får stillet sulten.

 

Bryllup, konfirmation eller barnedåb

Med vores selskabsmenuer har du både mulighed for f.eks. at holde bryllup, bryllupsreceptionkonfirmation eller barnedåb i Zoos selskabslokaler. Kig blot vores menuer igennem og se, om der skulle være noget, der falder i jeres smag. Der er udover de enkelte menuer mulighed for at tilkøbe supplerende drikkevarer eller lignende.

Skal I holde barnedåb, anbefaler vi, at I bestiller enten vores brunch- eller frokostmenu. Så kan I efterfølgende tage en tur rundt i Haven, hvor dagens hovedperson kan stifte bekendtskab med vores mange skønne dyr. Frokostmenuen kan vælges som enten buffet eller 3-retters frokost.

Skal du derimod holde konfirmation, er frokostmenuen eller middagsmenuen det oplagte valg til at give konfirmanden en uforglemmelig dag. Vi sørger altid for, at der er dækket op til jeres ankomst, og vi sørger selvfølgelig også for at rydde af igen bagefter. Så alt I behøver at bekymre jer om, er at få en god dag i hyggeligt samvær. Holder I bryllup anbefaler vi ’en festlig aften i Zoo

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at holde selskab i Zoo, er du velkommen til at kontakte os mandag til fredag fra kl. 9-16. Vi gør vores bedste for at mails besvares inden for 24 timer på hverdage.


Kontakt Salg & Booking