o

Selskabslokaler i Zoo

Et lille fødselsdagsselskab, en barnedåb, konfirmation, en julefrokost, firmafest eller en stor festmiddag? Uanset lejligheden sætter Zoo en enestående ramme om jeres næste fest. Vi har flere skønne selskabslokaler med plads til selskaber fra 20 til 200 personer og vores dygtige kokke kan levere al slags forplejning fra sandwiches til gallamiddage. Holder I festen inden for Zoos åbningstid, er det desuden muligt at tage en rundtur i Haven og opleve Zoos mange dyr.

"Jeg har kun positive tilkendegivelser omkring arrangementet i Zoo. Lokalerne, maden og servicen var i top. Også mine gæster har kun ytret sig positivt."

Jørgen Dahl, afholder af selskab

Zoo tilbyder følgende selskabslokaler til din næste fest:

Flere af vores lokaler kan sammenlægges, så der er plads til endnu flere gæster. Kontakt os på 72 200 203 eller booking@zoo.dk for at høre om mulighederne.


Vælg den rette mad til festen

Zoos talentfulde kokke sørger for, at I får en lækker middag, brunch, frokost eller hvad I skulle ønske af mad til jeres fest. Der er flere muligheder angående menuen, skal det fx være buffet eller en 3-retters middag? Læs her meget mere om vores selskabsmenuer og se priserne for de forskellige muligheder.
Vi sørger for, at der er dækket op til jeres ankomst, og vi sørger selvfølgelig også for at rydde af, når festen er slut.

Bemærk at lokaleleje altid er inkluderet når du booker en selskabsmenu.
Bemærk at lokaler kan ikke lejes uden forplejning.

Saml generationerne i Zoo

Zoo giver dig muligheden for at samle familie, venner og bekendte til en fest eller begivenhed ud over det sædvanlige. Vi leverer den fulde pakke med både mad, lokale og oplevelser. Spis med udsigt til Havens mange spændende dyr og gå bagefter ud og mød dem lidt tættere på. Både før, under og efter festen eller begivenheden har I fri adgang til Haven, så længe festen holdes inden for åbningstiden. Gå fx. hen på Savannen og hils på girafferne eller smut forbi vores mange skønne aber, inden I forsætter festen.

Zoo tilbyder blandt andet følgende arrangementer:

Skulle børnene have behov for en pause fra festen og få brændt lidt krudt af, kan de frit benytte Havens legeområder. Her er der masser af plads til at fjolle rundt, klappe et par geder, løbe om kap eller hilse på bondegårdsdyr.

Har I lyst til lidt ekstra underholdning til festens gæster, er der også mulighed for tilkøb af diverse arrangementer, så gæsterne bliver en oplevelse rigere. Læs her mere om vores oplevelser for grupper.


Selskabslokaler med central placering

Leder du efter et selskabs- eller festlokale i København, er Zoo det rette sted. Vi er centralt placeret i København, hvor det er nemt at komme til, hvad enten I kommer med det offentlige eller i bil. Busserne kører lige til døren og der findes parkeringspladser ude foran Zoo eller på de omkringliggende veje, hvis I vælger at tage bilen. Hold blot udkig efter byens historiske vartegn, det 50 meter høje Zootårn, så ved du, at du er på rette vej.

Er du interesseret i at holde din næste fest eller selskab i Zoo, så kontakt os for at booke eller høre nærmere om dine muligheder.


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN