o

Heldagsmøde

Hold heldagsmøde i Zoo i midten af København og få optimale rammer til at komme i mål med jeres dagsorden. Her får I fuld forplejning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid, hvor det er oplagt at gå en tur i pausen. Så lad Zoo skabe rammerne og få en komplet mødedag. Zoo har fem forskellige mødepakker, som afhænger af, hvornår på dagen du har behov for et lokale.

Kontakt os hvis I har behov for at holde møde i et andet tidsinterval.

Med en mødepakke fra Zoo, er leje af mødelokale, forplejning og adgang til Zoo i åbningstiden altid inkluderet i prisen. Med vores heldagsmøde sørger vi for forplejning hele dagen. Så kom ud af de vante omgivelser og hold møde med kolleger, kunder eller partnere i Zoo.

Heldagsmøde inklusiv middag

Et heldagsmøde er en lang affære, og det kræver god energi at komme gennem dagen. Vi sørger både for fuld forplejning, og for at I kan benytte Haven til at strække benene og nyde vores mange fantastiske dyr. I er også velkommen til at benytte Haven til gruppearbejde eller lignende.

Til et heldagsmøde i Zoo tilbyder vi:

  • Eget mødelokale med tekniske faciliteter fra kl. 8.30 – 20.00
  • Kaffe, te og isvand hele dagen
  • Morgenbord og frugt
  • Frokost inklusive en sodavand
  • Eftermiddagskage og frugt
  • 2-retters middag, hertil øl, sodavand, isvand og passende vine *)
  • Adgang til Zoo i almindelig åbningstid

 

Bemærk: Minimum 15 personer til middag om aftenen.

Pris DKK 1295 per person alt inklusive.

*) drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug

Kaffe m/sødt efter middagen bestilles særskilt på forhånd - kr. 60 pr. person

Vores mødelokaler er altid udstyret med projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber. Derudover er der også mulighed for at logge på vores trådløse netværk i bygningen. Vær opmærksom på at I selv skal medbringe PC/Mac. Vi har flere forskellige mødelokaler at vælge imellem, når du skal afholde dit heldagsmøde. Vores lokaler har forskellige størrelser og nogle egner sig bedst til små møder, hvor andre er bedre, hvis man er mange. Vore lokaler har udsigt enten til Zoo og havens dyr, eller til Søndermarkens fine natur. Flere af lokalerne har et mindre grupperum tilknyttet, som man frit kan benytte sig af. Læs her mere om vores mødelokaler.

Hold dit heldagsmøde hos Zoo og du er sikret en mødedag i anderledes omgivelser, med god forplejning og mulighed for masser af oplevelser. Vi er nemme at komme til, både med bil og offentlig transport - busserne stopper lige foran vores dør. Se mere om parkering nær Zoo.

Brug pausen på spændende aktiviteter

Kombiner mødet med en unik firmaaktivitet. Har I lyst til at supplere mødedagen med en oplevelse udover det sædvanlige, tilbyder Zoo en række underholdende og udfordrende aktiviteter til pausen.

I kan f.eks. tage en pause fra mødet og komme på guidet tur i Zoo. Her vil I sammen med en Zoo-formidler få indblik i dyrenes hverdag og Havens spændende historie. I kan også bruge en af mødets pauser til at bestige Zootårnet. Ønsker I noget mere udfordrende, tilbyder vi også både teambuilding og oplevelser med kryb og kravl.

Vil I booke eller høre mere om at holde heldagsmøde hos Zoo eller tilkøb af aktiviteter så kontakt vores salgsafdeling.


KONTAKT OG BOOKING