o

Dagsmøde

Det er vigtigt at pleje professionelle relationer. Det skaber tillid, bedre samarbejde og flere muligheder. Vis dine kunder, hvor meget de betyder for din virksomhed, ved at afholde jeres næste dagsmøde i Zoo. Vælg mellem flere mødepakker, alle i smukke lokaler og i byens bedste omgivelser.

Holder du dit møde hos Zoo, er leje af mødelokale, forplejning og indgang til Zoo altid inkluderet i vores mødepakker. Brug derfor en spændende dag i Zoo, hvor I kan snakke alvor, men også nyde en afslappet tur i Haven, blandt de spændende dyr, enten i pauserne eller efter mødet. 

Mødelokale inklusiv forplejning

Når I har en lang dag foran jer med møder, er det vigtigt at I kan opretholde energien og inspirationen gennem hele dagen. Derudover er det en fordel med muligheder for at koble fra i pauserne. Med et mødelokale hos Zoo kan du holde dit møde med udsigt til dyrene eller til Søndermarken og I har fri adgang til Haven i vores åbningstid. Så stræk benene ved at tage et smut forbi løverne eller gå ned og hils på vores to fantastiske isbjørne. Vi vil gennem dagen sørge for forplejning, så der er energi til at holde fokus på den faglige dagsorden.


Til et dagsmøde i Zoo tilbyder vi:

  • Eget mødelokale med tekniske faciliteter fra kl. 8.30-16.30
  • Morgenbord og frugt
  • Frokost inklusive en sodavand 
  • Kaffe, te og isvand ad libitum hele dagen
  • Eftermiddagskage og frugt
  • Adgang til Zoo i havens almindelige åbningstid

Pris DKK 695 per person inklusive moms.

I vores mødelokaler vil I altid finde projektor, lærred, flipover, blokke og skriveredskaber. Derudover er der også trådløst netværk i bygningen, som I har mulighed for at logge på. Vær opmærksom på, at I selv skal sørge for at medbringe egen PC/Mac.

Vi har flere forskellige mødelokaler, I kan vælge mellem, både små rum til mindre møder og store lokaler, hvis I er mange, der skal samles. Flere af vores lokaler har et mindre grupperum tilknyttet, som I også har mulighed for at benytte.

Læs her mere om vores mødelokaler. så du kan finde et til dit næste dagsmøde. Der er der nem adgang til vores lokaler, hvad enten I kommer i bil eller med offentlig transport. Busserne kører lige til døren og der er mange parkeringspladser i området. Med en mødepakke fra Zoo behøver I derfor kun at tænke på den faglige dagsorden, så skal vi nok klare resten.

Udvid dit møde med diverse Zoo aktiviteter

Har I lyst til at supplere mødedagen med en oplevelse udover det sædvanlige, så tilbyder Zoo en række underholdende og udfordrende aktiviteter til pausen eller som en afslutning på mødedagen.

Vælg eksempelvis et spændende foredrag som supplement til jeres faglige dagsorden, tag mødedeltagerne med på en af Zoos guidede ture eller afprøv vores teambuilding. I kan også prøve Zoos dyst eller gribe muligheden for nærkontakt med dyr - mulighederne er mange.

Er du interesseret i at booke eller høre mere om vores dagsmøder eller tilkøb af arrangementer, så kontakt os.


KONTAKT OG BOOKING