o

Mødelokaler i Zoo

Skal du bruge et mødelokale i København eller på Frederiksberg, så vil Zoologisk Have i København gerne byde dig og dine kolleger velkommen i et af vores skønne lokaler med moderne udstyr og lækker forplejning. Vi har syv forskellige lokaler at vælge imellem, alt efter om du leder efter et større eller mindre mødelokale - vores auditorium kan rumme op til 140 mødedeltagere.

Lad mødelokalerne i Zoo danne en enestående ramme om jeres konference, møde eller forretningsfrokost og giv dine gæster en anderledes oplevelse med et møde midt i Zoo. Alle vore lokaler er både lyse og venlige, og så har de udsigt ud over enten Søndermarken eller selve Zoo med kig til flamingoer, løver, isbjørne og kameler.

Zoo kan tilbyde følgende mødelokaler:

Nogle af lokalerne kan med fordel lejes sammen, da de er tilstødende lokaler. Derved har man f.eks. mulighed for at benytte det ene lokale som grupperum under mødet. Dette er gældende for lokalerne Lunden og Sneppen samt Svalen og Kolibrien.

Vælg det rette mødelokale

Vi ved, at det er utrolig vigtigt at faciliteterne er i orden, når man skal holde møde. Tingene skal gerne køre problemfrit, når man f.eks. samler forretningsforbindelser, kunder eller partnere til et større oplæg. Hos Zoo sætter vi AV-udstyr til rådighed, dog skal man selv medbringe egen PC eller Mac. Desuden har alle vore lokaler trådløst internet og flere er derudover handicapvenlige.

Alt efter hvilken type af møde man skal holde, så har vi det rette lokale. Læs nærmere om vores forskellige mødelokaler ved at klikke dig ind via menuen. Bemærk, at lokalerne kun udlejes som del af en mødepakke eller til selskaber.

Mødepakker i Zoo

Vælger du at holde dit møde hos Zoo København, så tilbyder vi forskellige mødepakker. En mødepakke indeholder leje af mødelokale og forplejning samt adgang til Zoologisk Have i åbningstiden. På denne måde kan du sørge for at dine deltagere får en god oplevelse både under mødet og i pausen, hvor Zoo har mange spændende aktiviteter at byde på.

Zoo tilbyder følgende mødepakker (tiderne er vejledende):

Underholdende og lærerige pauseaktiviteter

Zoo tilbyder masser af muligheder for aktiviteter, hvis man vælger at holde sit møde eller konference her hos os. Vi har en spændende række af foredrag og teambuilding-aktiviteter, som fint kan supplere den faglige dagsorden. Så kom ud og oplev Zoo på en anderledes måde og giv dine gæster den fulde oplevelse.

I har blandt andet mulighed for at få en guidet tur, få luftet konkurrencegenet i Zoos dyst eller I kan få testet jeres grænser ved at komme helt tæt på dyrene.

"Vi havde to rigtig gode formidlere til mødet med dyrene i pausen. Især omkring håndtering af dyrene var det virkelig godt, at der var tidlig udmelding om, at det var ok at sige fra. Helt i tråd med selve mødets budskab om at have mulighed for at tage et skridt frem eller to tilbage." 

Mødedeltager i Zoo

Kontakt os for nærmere information og spørgsmål, eller hvis du er interesseret i at høre nærmere om at holde møde i Zoologisk Have.


KONTAKT OG BOOKING

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN

Står du for at planlægge din virksomheds møder, kurser, konferencer, teambuilding og events?

Følg Zoo på LinkedIn og hold dig opdateret om alle de spændende muligheder for at holde dit arrangement i byens vildeste omgivelser.

FØLG ZOO PÅ LINKEDIN