o

Her er julegaven i sidste øjeblik!

Der er under en uge til jul, og du mangler måske stadig at købe et par julegaver? Eller en anderledes mandelgave? Led ikke længere - kig her! I Zoo kan du finde et væld af vilde, sjove og spændende

oplevelsesgaver for både børn og voksne, i prisklasser hvor alle kan være med. Vi garanterer overraskede og glade ansigter, når der pakkes ud!

TÆT PÅ DE TASMANSKE PUNGDYR

Giv en eksklusiv guidet tur i det tasmanske område før Zoos åbningstid, hvor dyrepasseren viser rundt og tager gæsterne med helt tæt på vombatter, djævle og kænguruer.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse 12 år.

Pris
DKK 650
KØB

MØD PINGVINERNE

Giv et unikt møde med Zoos pingviner som inkluderer at håndfodre dem i anlægget. Undervejs fortæller dyrepasseren en masse spændende fakta om dyrearten.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen. Aldersgrænse: 12 år 

Pris
DKK 525
KØB

TÆT PÅ ELEFANTER

Giv en fantastisk oplevelse tæt på Zoos elefanter. Oplevelsen starter med en rundvisning i elefanthuset og slutter på baggangen, hvor dyrepasserne viser en spændende elefanttræning.

Entré til Zoo er inkluderet i prisen.

Pris
DKK 375
KØB

Giv et årskort eller et gavekort

Gaven kan købes i Zoo til d. 24. december kl. 13.30

Giv et år fyldt med vilde og spændende oplevelser! Med et årskort til Zoo får du udover adgang til Haven 365 dage om året også rabat på indgangen til en række andre forlystelsesparker og masser af fordele.

Du kan også købe et gavekort til fx en familietur i Zoo eller søndagsbrunch for to på Café Konnild's med udsigt til kameler og løver.

ÅRETS MEST BERIGENDE MANDELGAVE

Gaven til et godt formål

Her er en anderledes mandelgave der går til et godt formål og beriger dyrenes hverdag i Zoo. Køb et gavebevis på et insekthus, som dødningehovedaberne kan lede efter lækre larver i, mens du graver efter mandlen i risalamanden.

KØB MANDELGAVE

TRANETUR TIL SKÅNE

Giv en fantastisk naturoplevelse i fulgenes tegn med en heldagstur til Pulken i Skåne søndag den 2. april 2017. Oplev bl.a. tranenes unikke dans og besøg det hyggelige Rökeriet.

Pris
DKK 850
KØB

Giv en Zoocamp i julegave

Zoocamp

Gaven til børnene

Er dit barn vild med dyr? Så er Zoocamp den perfekte julegave.

I vinterferien og påskeferien 2017 afholder Zoo 3-dags camp, hvor børn på 8-10 år kan komme med tæt på dyrene og prøve kræfter med dyrepassernes arbejde.

Der skal muges ud, fodres, aktiveres og beriges, og undervejs lærer børnene om naturen, livet i det fri og sundhed for dyr og mennesker.


KØB ZOOCAMP

MED NATURFOTOGRAFEN I FELTEN

Giv en billet til et medrivende foredrag i Zoo torsdag den 30. marts med den kendte naturfotograf Mogens Trolle, der viser billeder fra sine rejser og søgen efter at komme helt tæt på og få øjenkontakt med vilde dyr.

Pris
DKK 120
KØB

FRA DIG TIL DYRENE

Gaven til et godt formål

Skal julegaven tjene et godt formål? Giv en gave til dyrene i Zoo og vær med til at berige deres hverdag. Zoos arbejde tager udgangspunkt i god dyrevelfærd og at dyrene ofte får nye og stimulerende udfordringer. Giv en gave til et sted, hvor den vil blive modtaget med tænder, klør og snabel – med andre ord, hvor den vil blive værdsat!

KØB GAVE

BESØG OGSÅ ZOO I JULEDAGENE

Kom i julestemning blandt vilde dyr! Der er masser af hyggelige aktiviteter på programmet hele julemåneden for både store og små.

Mød rensdyrene, oplev de nordiske dyr boltre sig i vinterlandskabet og vær med til julehygge på Naturbasen, i Børnezoo og i Zoolab.


SE JULENS PROGRAM

KØB BØRNEBILLET

Køb billet her og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 100

KØB VOKSENBILLET

Køb billet her og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 180