o

Vilde gaver til fars dag

Mange glæder sig til Fars Dag søndag den 5. juni - og med god grund. Det er nemlig dagen, hvor du kan vise din taknemmelighed til din far, ægtemand eller bedstefar for hans hjælp og støtte gennem det sidste år.

En god måde at sige tak på er med en gave. I Zoo findes der masser af muligheder for at give spændende, lærerige og vilde oplevelser, der passer sig både til din far, ægtemand eller bedstefar. Se nogle af dem her.

TIGERTRÆNING

Giv din far en vild oplevelse med en tigertræning, hvor han kommer helt tæt på de store rovdyr og ser hvordan de trænes til bl.a. at få taget blodprøver og få tjekket tænder.

Pris
DKK 375
KØB

FRA FAR TIL DYRENE

Er din far fascineret af Zoos største dyr, kan du købe et ton sand fra ham til elefanterne. Din far får et flot gavebevis for sit bidrag til at berige elefanternes hverdag.

Pris
DKK 175

MØD PINGVINERNE

Er din far klar til en på opleveren, så giv ham et møde med pinvingerne. Her er han med til at håndfodre dem og får et særligt indblik i dyrepassernes arbejde.

Pris
DKK 525
KØB

STØT DE VILDE GIRAFFER

Antallet af giraffer i naturen er faldende grundet svind af levesteder. Er din far passioneret omkring naturbevarelse, så hjælp ham med at støtte Zoos arbejde med at bevare de vilde giraffer.

DONER

BILLET TIL ZOO

Tag din far med i Zoo! Køb billetterne hjemmefra og spring køen over i indgangen. Det er masser af nye oplevelser at komme efter, nye dyreunger og det nye Tasmanien.

Pris
DKK 180

GAVEKORT TIL ZOO

Giv din far et år med vilde oplevelser! Køb ham et gavekort til Zoo, som enten kan bruges på et årskort, billetter eller i butikken og kioskerne i Haven.

KØB

FLERE GAVER TIL DIN FAR

 

Få endnu flere gaveideer til fars dag, fødselsdagen, årsdagen eller andre lejligheder i webshoppen. Her kan du finde noget for enhver dyreelskers smag. Lige fra spændende ture med Zoo, interessante dyretræninger, medrivende foredrag og vilde oplevelser til billetter og årskort.

BESØG WEBSHOPPEN

DYRERIGETS DEDIKEREDE FÆDRE

 

De bedste fædre i dyreriget tager forældrerollen meget seriøst og vil gøre alt for deres unger og mage. Lige fra at bære deres unger på ryggen i ugevis til at opvarte mødrene i stor stil.

Mød her nogle af dyrerigets mest dedikerede fædre.

FARS DAG I DYRERIGET