En festlig dag

Klassisk dansk buffet:

  • Røget laks royale med røræg royal og purløg
  • Christiansø kryddersild med crème fraîche, rødløg, kapers og dild
  • Æg og rejer med dildmayo
  • Rødspættefilet stegt i grahamsmel med grov hjemmelavet remoulade og dild
  • Svinemørbrad med bløde løg og svampe
  • Lun leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder
  • Flæskesteg med Zoos hjemmelavede rødkål
  • Økologisk brieost og druer

Buffet:

oktober/november/december:

  • Koldrøget hellefisk med fennikel cruditê
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Estragon kartoffelsalat med syltet rødløg
  • Unghanebryst med grov ratatouille
  • Hele skinker fra pattegris med æblekompot
  • Grov jordskokkesuppe med sprøde chips og grøn olie
  • Grønkålssalat med æbler, mandler og syltet selleri
  • 2 slags danske Unika oste med syltede kirsebær
  • Vanilje panna cotta med syltede kirsebær

3-retters menu:

august/september:

Forret: klassisk okse carpaccio med syltede svampe, rucola og parmesan

Hovedret: farseret unghanebryst sat på svamperisotto

Dessert: kirsebær panna cotta med sprød mandelkage

 

Varighed: 6 timer med start senest kl.14:00

Menu: Klassisk dansk buffet, frokostbuffet eller en 3 -retters frokostmenu.

Antal: Minimum 20 personer til fuld pris

Pris: DKK 695 per person

Inklusive: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Prisen inkluderer velkomstdrink med saltet snacks, buffet eller 3 -retters menu, drikkevarer (vine, isvand, øl, sodavand) og kaffe med dagens sødt.

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING

Tilvalg til menu

Tilvalg til 3-retters menu (pris per ret DKK 95)

Mellemretter:

  • Melon og skagenskinke med parmesancreme
  • Letstegt carpaccio af oksefilet med parmesan og ærteskud
  • Udvalg af salater med ristede kerner og sennepsvinaigrette
  • Letrøget carpaccio af tun med marineret kål og ristet sesamolie
  • Middelhavsbræt med fennikelpølse, serranoskinke, hvidløgspaté, oliven, cornichons og rød piment creme

Før dessert:

  • Citronsorbet med brændt hvid chokolade
  • Limesorbet med "champagnedryp"
  • Udvalg af tre danske Unika oste med oliven og figenkompot

Som tilkøb til alle arrangementer tilbydes natmad (pris DKK 75)

Natmad:

  • Italiensk salami med fennikel
  • Serrano skinke
  • Peber paté
  • Sønderjysk spegepølse
  • 2 slags økologisk ost

Hertil serveres cornichons, rødløg, oliven, grov sennep samt
hjemmebagt brød og rugbrød

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms