o

En festlig dag

Klassisk dansk buffet:

  • Røget laks royale med røræg og purløg
  • Karrysild
  • Æg og rejer med dildmayo
  • Rødspættefilet med grov hjemmelavet remoulade og dild
  • Svinemørbrad á la creme
  • Lun leverpostej med bacon og hjemmesyltede rødbeder
  • Flæskesteg med Zoos hjemmelavede rødkål
  • Økologisk brieost og druer

Buffet:

Januar til marts

  • Varmrøget laks med rygeost 
  • Røget tuncarpaccio med dildolie, hertil fennikel, kålsalat og svampe 
  • Spoleben på bund af bagte rodfrugter
  • Oksefilet med stegte svampe
  • Rødvinssauce
  • Grønkålssalat med æble, rødkål og nødder 
  • 3 slags rødbede med urter og peberrod
  • Kartoffel-/porresuppe med trøffelolie og bacon
  • Gammeldags æblekage
  • Focacciabrød 

3-retters menu:

Januar til marts: 

Forret: varmrøget laks med rygeostecreme, radise og rugbrød 

Hovedret: oksefilet med pommes Anna, stegte svampe, syltede løg og uter, hertil bearnaise 

Dessert: gammeldags æblekage

 

 

Varighed: 6 timer med start fra kl. 11.30 (senest kl.14:00)

Menu: Vælg mellem buffet eller 3-retters menu.

Antal: Minimum 20 personer til fuld pris

Pris: DKK 695 per person

Inklusive: Eget lokale, opdækning og adgang til Zoo i Havens almindelige åbningstid

Prisen inkluderer velkomstdrink med saltet snacks, buffet eller 3 -retters menu, drikkevarer (hvid- og rødvin *), isvand, alm. øl, Jacobsen øl og sodavand) samt kaffe med dagens sødt.

*) Hvidvin: Claude Val, Frankring // Rødvin: Zindandel, Bear Creek, Californien

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING

Tilvalg til menu

Tilvalg til 3-retters menu (pris per ret DKK 95)

Mellemretter:

  • Melon og skagenskinke med parmesancreme
  • Letstegt carpaccio af oksefilet med parmesan og ærteskud
  • Udvalg af salater med ristede kerner og sennepsvinaigrette
  • Letrøget carpaccio af tun med marineret kål og ristet sesamolie
  • Middelhavsbræt med fennikelpølse, serranoskinke, hvidløgspaté, oliven, cornichons og rød piment creme

Før dessert:

  • Citronsorbet med brændt hvid chokolade
  • Limesorbet med "champagnedryp"
  • Udvalg af tre danske Unika oste med oliven og figenkompot

Som tilkøb til alle arrangementer tilbydes natmad (pris DKK 75)

Natmad:

  • Italiensk salami med fennikel
  • Serrano skinke
  • Peber paté
  • Sønderjysk spegepølse
  • 2 slags økologisk ost

Hertil serveres cornichons, rødløg, oliven, grov sennep samt
hjemmebagt brød og rugbrød

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms