En festlig aften

Varighed: 7 timer med start senest kl. 19.00
Menu: Vælg mellem buffet eller en 3-retters menu. Se nedenfor under Menu.
Der er mulighed for at udvide 3-retters menu med ekstra retter (kontakt os for muligheder)
Antal: Minimum 20 personer til fuld pris
Pris: DKK 1295 per person
Inklusive: Eget lokale og opdækning. Herudover saltet snack, kaffe med dagens sødt, drikkevarer: Vine, isvand, øl, sodavand samt bar med drinks i 2 ½ time.

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.


Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!


KONTAKT OG BOOKING

Menu

Buffet:

Oktober/november/december:

  • Koldrøget hellefisk med fennikel cruditê
  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Estragon kartoffelsalat med syltet rødløg
  • Unghanebryst med grov ratatouille
  • Hele skinker fra pattegris med æblekompot
  • Grov jordskokkesuppe med sprøde chips og grøn olie
  • Grønkålssalat med æbler, mandler og syltet selleri
  • 2 slags danske Unika oste med syltede kirsebær
  • Vanilje panna cotta med syltede kirsebær

3-retters menu

Forret: klassisk okse carpaccio med syltede svampe, rucola og parmesan
Hovedret: unghanebryst sat på svamperisotto
Dessert: kirsebær panna cotta med sprød mandelkage

Som tilkøb til alle arrangementer tilbydes natmad (pris DKK 75)

Natmad:

  • Italiensk salami med fennikel
  • Serrano skinke
  • Peber paté
  • Sønderjysk spegepølse
  • 2 slags økologisk ost

Hertil serveres cornichons, rødløg, oliven, grov sennep samt
hjemmebagt brød og rugbrød

Børn 3- 11 år betaler halv pris og for opdækning til børn under 3 år betales DKK 35 per barn.

Der tages forbehold for sæsonvarer og prisændringer.

Alle menupriser er opgivet inklusive moms.

Har du brug for at printe menu, priser og beskrivelse af arrangementet? Tryk her og download en pdf, der er lige til at printe!

 


KONTAKT OG BOOKING