o

Café Konnild's

Café Konnild's er åben alle ugens dage fra klokken 10. Køkkenet åbner kl. 11:30. Køkkenet lukker 30 minutter før, Zoo lukker.

Bordreservation på hverdage kan ske på selve dagen ved personlig (ikke telefonisk) henvendelse i Konnild’s.

Bordreservation i weekender og helligdage kan ske via elektronisk booking - se lidt længere nede på siden.

Det er desværre ikke tilladt at spise medbragt mad eller medbringe barne- og klapvogne i Konnild's. Der findes et ammehjørne med mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker i Zoos familievenlige restaurant Provianten.

Gæster er velkomne til at logge på Havens internetforbindelse.
Bruger: Zoogaest • Kode: HTEG9

Se Smiley-rapport for Konnild´s Café.


Se menukort

BOOK BORD PÅ KONNILD'S

Husk: Du kan booke bord på Café Konnild's i weekender og på helligdage. Benyt booking-knappen herunder:

BOOK BORD PÅ KONNILD'S

Historien om Konnild's

Café Konnild's er opkaldt efter den danske tandlæge Johannes Konnild, der blev født på Frederiksberg i 1907.

Johannes Konnild var en af 1900-tallets danske opdagelsesrejsende og eventyrer. Han var flittig gæst i Zoo, hvor han fik et nært forhold til Havens direktør Valdemar Dreyer (1910-1925). Her blev grunden lagt til Konnild's store interesse for Afrika.

Til sin død i 1987 fulgte Konnild sin videnskabelige interesse for Afrikas natur og befolkning.

I 1930'erne studerede Johannes Konnild mumier i Ægypten, og efter krigen gjorde han antropologiske studier i Congo, Kenya, Sudan, Etiopien og Uganda. Her samlede han videnskabeligt materiale og etnografika, som han hjembragte til Nationalmuseet og Moesgaard Museum.

De udstillede genstande i Konnild's er en del af Johannes Konnilds omfattende samling af etnografika, skænket til Zoo af Johannes Konnilds enke, Nanna Konnild.

Provianten

Provianten er åben hver dag fra kl. 10.

Restauranten serverer sund mad, hvor man kan vælge mellem forskellige slags kylling, flere slags salater samt kartofler. Der findes et udvalg af fastfood, som kan købes ved den sidste kasse. Det er også muligt at købe glutenfri produkter.

 

Provianten har desuden mikroovn til opvarmning af babymad og sutteflasker samt et ammehjørne.

Det er ikke tilladt at spise medbragt mad i Provianten.

Se Smiley-rapport for Provianten.


SE MENUKORT

Grillkiosker

I Zoo findes en række grillkiosker, hvor du kan købe is, slik, fastfood og kolde og varme drikkevarer. På kortet over Zoo herunder kan du se, hvor kioskerne er placeret.

Medbragt mad

I Zoo er du velkommen til at spise din medbragte mad på en af de mange, hyggelige udendørs spisepladser. Du kan også nyde din mad i madpakkehuset, der er opvarmet i vintersæsonen. 

Madpakkehuset findes i Børnezoo. Se kort over Zoo herunder.


Kort over Zoo

Amning og babymad

Du er altid velkommen til at amme dit barn i Zoo. Har du brug for et aflukke at amme i, findes der en ammekrog i Restaurant Provianten. Her finder du også en mikroovn, som er beregnet til at varme babymad og sutteflasker i.

Zoo har iøvrigt toiletter med puslebord ved Primaternes Verden, Tropezoo, Børnezoo, Elefanthuset, i Den Arktiske Ring og Restaurant Provianten. 


Kort over Zoo

VIDSTE DU, AT PANTEN FRA DIN KAFFEKOP KAN HJÆLPE DE VILDE GIRAFFER?

 

Efter Zoo har indført nye pantkopper i kiosker og restaurant, sparer vi hvert år miljøet for 1,8 tons affald. Ydermere kan du, hvis du donerer panten til Zoos forskning i Pilanesberg i Sydafrika, være med til at redde den vilde girafstand fra at uddø. Læs mere om, hvordan din kop kan redde en giraf!

 

PANTKOPPER REDDER GIRAFFER

DYRENES SPISETIDER

Her på siden kan du læse om alle de steder, du kan spise i Zoo. Men hvad med dyrene? Hvornår får de mad? Se de aktuelle fodringstider nedenfor.

Du kan spise alt fra nyristede insekter til højt belagte laksemadder og økologisk bland-selv is i Zoo. Men hvad med løverne for eksempel? Er det rigtigt, at de spiser hest?

HVORNÅR FÅR DYRENE MAD?

AKTUELLE FODRINGER I ZOO

SPISER LØVERNE HEST?

FRA DRESSURHEST TIL LØVEMAD

FODRINGER UDENFOR ÅBNINGSTIDEN

Dyrene spiser selvfølgelig også på alle mulige andre tidspunkter end de planlagte fodringer. Flere af dem bruger mange timer i døgnet på at rode efter føde og spise.

Særligt elefanterne er aktive om eftermiddagen i deres anlæg indendøre. Vi sender live-tv fra anlægget hele døgnet, så du kan følge med i, hvad de laver, når vi andre er gået hjem.

SE MED NÅR ELEFANTERNE SPISER

 

Elefanterne bruger mange timer i døgnet på at spise. Og husk, du kan også følge dem udenfor åbningstid på Zoo-tv, hvor vi sender live fra elefanthuset døgnet rundt.

 

FØLG ELEFANTERNE UDENFOR ÅBNINGSTID

FØDEVARESTYRELSENS SMILEY-RAPPORT

Fødevarestyrelsen har siden 2001 uddelt smiley'er. Fødevarestyrelsen kontrollerer blandt andet uddannelse i hygiejne, emballage, varestandarder, mærkning og information.

Zoo har nu Elite smiley’s i hele Haven. Se uddybning i Fødevarestyrelsens smiley-rapport for Zoo her:


SMILEYRAPPORT