o

KØB BILLET HJEMMEFRA - ELLER PÅ MOBILEN


Du kan springe køen over ved at købe din billet via mobilen eller computeren her på zoo.dk. Du kan også møde op og trække din billet i en af de to billetautomater ved hovedindgangen eller købe den i en af Zoos tre billetluger. 

Køb billet hjemmefra

Køber du din billet i Zoos webshop, får du den tilsendt på mail. Du kan enten printe og medbringe billetten eller scanne den direkte fra mailen på din telefon, når du kommer herind.

Du kan også købe din billet på mobilen eller i billetautomaten ved Zoos hovedindgang og derved springe køen ved billetlugen over.

VOKSEN 180 kr.

BARN (3-11 år) 100 kr.


Køb billet

GYLDIGHED

HUSK: NÅR DU KØBER BILLETTEN ONLINE, ER DEN GYLDIG I ET HELT ÅR! 

Billetter købt online gælder til ét besøg inden for 12 måneder fra købsdatoen.

Køb mobilbillet

Køber du billet på mobilen, får du den tilsendt som download på telefonen. Når du ankommer til Zoo, kan du scanne den direkte fra din telefon. Der kan gå et par minutter, før mobilbillettens stregkode er aktiv.

Du kan også købe din billet på computeren eller i billetautomaten foran Zoo og derved springe køen ved billetlugen over.

VOKSEN 180 kr.

BARN (3-11 år) 100 kr.


Køb mobilbillet

ÅRSKORT LOG IND

Med et årskort har du fri adgang til Zoo 365 dage om året. Når du køber årskort, støtter du samtidig Zoos arbejde med at redde truede dyr i naturen.
Du får også 10 pct. rabat i Zoos restauranter og kiosker, rabat på indgangen til en række danske forlyster og meget mere.

Har du allerede årskort, sparer du penge ved at forny det, inden kortet udløber.

Årskort log ind

Årskort

Som årskortholder kan du besøge Zoo hver eneste dag året rundt. Du støtter tilmed Zoos arbejde med dyrene i Haven og hjælper os med at bevare truede dyrearter i naturen.

Du får derudover:

 • tre stemningsfulde arrangementer, hvor du kan medbringe en gæst gratis. Datoerne for 2017 er lørdag den 8. juli, lørdag den 23. september og Halloween i Zoo lørdag den 28. oktober.

 • magasinet Zoonyt tilsendt fire gange om året

 • digitalt Zoonyt med masser af ekstramateriale

 • 10 pct. rabat på de fleste varer i Zoobutikken samt i restauranter, kiosker og spisesteder i Zoo. Der gives ikke rabat på menuer, nedsatte varer og på bookede selskaber

 • tilbud om rundvisninger, rejser og foredrag

 • 50 pct. rabat på entrébilletten i Odense Zoo i 2017

 • 25 pct. rabat på entrébilletten til Djurs Sommerland i 2017
  (der skal fremvises gyldigt billede-ID sammen med årskortet for at opnå rabatten)


 • 10 pct. rabat på entrébilletten til Sommerland Sjælland i 2017
 • 10 pct. rabat på entrébilletten til BonBon-Land i 2017
 • 25 pct. rabat på entrébilletten til Fårup Sommerland i 2017
 • 50 pct. rabat på entrébilletten til Randers Regnskov i 2017
 • 10-15 pct. rabat på billetten til en række dyre- og forlystelsesparker:
  Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo og Øresundsakvariet.

 

VOKSEN DKK 440 (fornyelse af årskort DKK 385)    

BARN (3-11 år) DKK 275 (fornyelse af årskort DKK 220)

PENSIONIST DKK 360 (fornyelse af årskort DKK 305)

Fornyelsesprisen forudsætter betaling inden udløb af kortet.


Køb et årskort

Spar op til DKK 180 på dit årskort

Køber du et årskort efter dit besøg i Zoo, modregner vi prisen for din billet. Denne modregning gælder i fem dage fra og med dagen for dit besøg. Du skal blot huske at gemme billetten, så du kan indtaste det 8-cifrede stregkodenummer, før du betaler i webshoppen. Du kan også møde personligt op i Zoos årskortsalg med din billet. Vi modregner én billet per årskort.

Bemærk, at prisen for en almindelig voksenbillet kun kan modregnes, hvis du køber et voksenårskort eller et pensionistårskort. En almindelig børnebillet modregnes ved køb af et børneårskort. En voksenbillet modregnes således ikke ved køb af et børneårskort. Billetter købt med rabat kan ikke fratrækkes ved køb af et årskort.

VOKSEN  DKK 260

BARN (3-11 år) DKK 175

PENSIONIST  DKK 180 


Køb årskort

Årskort som gave

Ønsker du at give et årskort som gave, er det muligt at købe et gavekort, som efterfølgende kan veksles til et årskort. Årskortet er gyldigt ét år fra den dag, gavekortet indløses til et årskort.

Vi anbefaler, at der købes et gavekort, når der er tale om at give et årskort som gave.

Du kan købe et gavekort i Zoos hovedindgang eller i webshoppen her på zoo.dk.


KØB GAVEKORT

Årskortbetingelser

Årskortet er personligt
Årskortet er påtrykt dit navn samt medlems- og kortnummer og kan ikke benyttes af andre end kortholder. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet. Ved indgang til Zoo vises dit billede på en skærm, der er synlig for Zoos kontrollører, som derved kan identificere dig som rette indehaver af årskortet. Årskortholderen kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation. Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise anden billedlegitimation, hver gang du besøger Zoo. 

Årskortet er gyldigt 1 år fra købsdatoen
Årskortet giver gratis adgang til Zoo alle årets dage og gælder ét år fra købsdatoen. Ved løbende fornyelse er kortet gyldigt ét år fra det tidligere årskorts udløb. Du kan altid  tjekke udløbsdatoen på dit årskort på zoo.dk.

Der er kun gratis adgang til Zoo mod forevisning af gyldigt årskort
Glemmer du dit årskort, kan du, forudsat at vi kan finde dig i systemet, komme i Zoo ved at betale et administrationsgebyr på DKK 40.

Medlemskabet er bindende
Købte årskort refunderes ikke. Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, refunderes det ene naturligvis, såfremt det ikke har været benyttet.

Der anføres ikke længere udløbsdato på kortene
Der udsendes som vanligt fornyelsesopkrævning i god tid inden udløb, og kortene opdateres løbende, når betaling er registreret. Den besparelse, Zoo opnår ved dette, anvendes på dyrene og aktiviteter for Havens gæster. Kontroller din kortstatus ved at logge ind på forsiden af zoo.dk.

Mistede, beskadigede og tabte årskort erstattes ikke
Du kan købe et erstatningskort for DKK 50, når du har fået spærret det tidligere kort.
Årskort spærres ved telefonisk henvendelse til Zoo på telefon 72 200 200 eller på mail til zoo@zoo.dk

Inddragelse af årskortet
Dit årskort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retsmæssigt. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage et årskort, hvis årskortholderen udviser uacceptabel opførsel i Haven.

Pensionistrabat på årskort
Folkepensionister, førtidspensionister og efterlønsmodtagere kan købe årskort med rabat. I de sidste to tilfælde, skal du på forlangende kunne dokumentere, at du er førtidspensionist eller modtager af efterløn.

Accept af Zoos medlemsbetingelser 
Når du bruger dit årskort, accepterer du samtidig ovenstående betingelser. Zoo forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne. Ændrede medlemsbetingelser bekendtgøres på zoo.dk og gennem Zoonyt.

Adresseændring 
Foretag adresseændring til dit årskort ved at logge ind med dit årskortnummer (medlemsnummer uden evt. foranstillede nuller) og postnummer på forsiden af zoo.dk.

Tilmelding til PBS
Tilmelder du din betaling til PBS, skal du bruge følgende numre:
Dit medlemsnummer (står på dit årskort)
Zoos PBS-nummer 00839760 og
Zoos debitor gruppenummer 00202 

Spørgsmål 
Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:
Zoologisk Have
Telefon 72 200 200  
Mail billet@zoo.dk 

RABATTER OG SÆRAFTALER


Zoo tilbyder en række særaftaler og rabatter til blandt andet grupper, firmaer, pressefolk og folk med handicap, som er i besiddelse af et ledsagerkortLæs om de forskellige muligheder nedenfor.

Rabatter og særaftaler

Årskortdag - som årskortholder kan du tage en ven med i Zoo gratis

Lørdag 8/7, lørdag 23/9 og lørdag 28/10 kan du tage en ven med i Zoo kl. 10-20.

Gruppepris på billetter

Ved grupper på mindst 15 personer gives der 10 pct. grupperabat per billet; børne- eller voksenbilletter. Denne pris kan kun opnås ved samlet køb i Zoos hovedindgang.

Handicaphjælpere

Handicappede, der er i besiddelse af ledsagerkort udstedt af Danske Handicaporganisationer, ledsagerkort fra Dansk Blindesamfund eller Børneledsagerkort fra IBS (Invalideorganisationernes Brugerservice), skal ved køb af entrébillet eller årskort til den handicappede ikke betale entré til Zoo for den ledsagende hjælper.

DAZA (Danish Association of Zoos and Aquaria)

Zoo giver 10-15 pct. rabat på entréen til besøgende med gyldigt årskort til Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Odense Zoo, Aalborg Zoo eller Øresundsakvariet.

BonBon-Land

Zoo giver 10 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt Pink Plus sæsonkort fra BonBon-Land (gælder i 2017).

Odense Zoos Zooven-årskort

Årskortholdere, der kan fremvise et gyldigt Zooven-årskort fra Odense Zoo, får 50 pct. rabat på entréen (gælder i 2017).

Djurs Sommerland

Zoo giver 25 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Djurs Sommerland (gælder i 2017).

Sommerland Sjælland

Zoo giver 10 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Sommerland Sjælland (gælder i 2017).

Fårup Sommerland

Zoo giver 25 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Fårup Sommerland (gælder i 2017).

Randers Regnskov

Zoo giver 50 pct. rabat på entréen ved forevisning af gyldigt sæsonkort fra Randers Regnskov (gælder i 2017).

Guider

Guider har gratis adgang til Zoo i selskab med en betalende gruppe ved forevisning af gyldigt guidekort fra IGC eller turistførerforeningen.

BEMÆRK: OVENSTÅENDE RABATTER KAN IKKE KOMBINERES

Journalister

Journalister med pressekort får gratis adgang til Zoo mod forudgående aftale og kun i pressefagligt øjemed. Adgang gives til kortholderen og gælder udelukkende for pressekort udstedt af DDF, DJ, M-FL, DP og Svenska Journalistforbundet. Pressekort udstedt af andre end de nævnte giver ikke gratis adgang til Zoo.

Kontakt presseansvarlig Jacob Munkholm Hoeck for nærmere aftale:

jmh@zoo.dk / 30 16 73 73

SKOLER, INSTITUTIONER OG FIRMAER


Firmaer og skoler kan købe billetter til reduceret pris. Institutioner kan få udstedt et fælles årskort, der gælder til beboerne og de medarbejdere, som er på arbejde den dag, I vælger at tage i Zoo. 

Skolekort og -billetter

Ved køb af skolebilletter medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra skolens kontor, som oplyser, at elever og undervisere kommer fra den pågældende skole. Oplys venligst EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der være påtegnet et bruger-ID.

Folke- og ungdomsskoler, der varetager undervisning af børn og unge der indgår under Folkeskoleloven, kan vælge at købe et skolekort til Zoo. 

Skolekort
Prisen for et skolekort er DDK 25 per elev indskrevet på skolen (0.-9. klasse) - dog minimum DDK 1.875.

Betingelser for skolekort
Skolens SFO er omfattet af skolekortet, der er gældende for samtlige skolens elever, skolens lærere og pædagoger på alle skoledage i Zoos almindelige åbningstid. Det er desuden muligt for SFO'ens børn at besøge Zoo på hverdage i efterårsferien og i vinterferien. 

Send mail til billet@zoo.dk for at købe skolekort. Oplys venligst EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der være påtegnet et bruger-ID.

Bemærk: 

 • Kortet gælder ikke på lør-/søn- og helligdage 
 • Skolekort gælder fra udstedelsesdagen og et år frem
 • Skolekort gælder ikke i skolernes sommerferie (i 2017 kan kortet ikke anvendes i perioden fra 1/7 - 6/8)
 • Maksimum én underviser eller pædagog per otte elever - undervisere derudover skal betale fuld pris


Skolebilletter
Skoler under Folkeskoleloven, der ikke har skolekort, kan købe en særlig skolebillet til DKK 40 per elev eller underviser ved samlet køb i Zoos hovedindgang. Maksimum en underviser per otte elever - undervisere derudover skal betale fuld pris. Vær venligst opmærksom på, at dette ikke gælder SFO'er, med mindre man har en undervisningsaftale, og besøget er i skoleregi.

 

Betingelser for skolebillet
Skolebilletter kan kun købes på hverdage og ikke i skolernes sommerferie (i 2017 i perioden fra 1/7 - 6/8).

Bemærk:

 • Prisen omfatter højst en lærer per otte elever. Lærere derudover skal betale fuld pris. 

Gymnasiebilletter
Gymnasier (STX), HTX og HF kan købe en særlig skolebillet til DKK 40 per elev eller lærer.

Bemærk:

 • Prisen omfatter max én lærer per otte elever. Lærere derudover skal betale fuld pris. 

Voksne elever
Voksne elever fra VUC, tekniske- og grafiske skoler, landbrugsskoler, social- og sundshedsuddannelser,  handelsgymnasier, handelsskoler med flere skal betale for en voksenbillet til DKK 180, også selvom de har en undervisningsaftale med Skoletjenesten. 

Undtaget er pædagog- og lærerseminarierstuderende, der kommer gratis ind, hvis de har en undervisningsaftale med Skoletjenesten. Hvis ikke, skal der købes en voksenbillet til DKK 180.

Institutionskort

Institutioner kan købe institutionskort til Zoo. Kortet gælder i et år fra udstedelsesdagen og giver adgang for det antal voksne og børn, kortet er udstedt til eller færre personer.

Prisen på institutionskortet afhænger af det antal voksne og  børn, der skal benytte kortet. Skal kortet eksempelvis gælde ti voksne, er prisen DKK 4.400. Send mail til billet@zoo.dk, og oplys venligst EAN. For skoler og institutioner under Københavns Kommune skal der også fremgå et bruger-ID.

Pris per person
Voksen            DKK 440
Pensionist        DKK 360
Barn (3-11 år)     DKK 275 

Institutionskort kan købes på alle hverdage indtil en halv time, før Zoo lukker. I sommerferieperioden, hvor Zoo har åbent til kl. 20, kan institutionskort købes i tidsrummet kl. 10-17.30.

Institutionskortet kan benyttes én gang per dag og kun på hverdage. Kortet må kun bruges i arbejdsmæssig sammenhæng og inddrages ved misbrug.

Kortet er kun gyldigt til den institution, hvortil kortet er udstedt. Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner. Heller ej til institutioner med samme områdeledelse. 

Særligt for Københavns Kommune: Der kan ikke udstedes fælleskort til institutioner i samme klyngeledelse.

Zoo udsteder ikke institutionskort til institutioner uden fast defineret brugergruppe som for eksempel væresteder, settlementer, beboergrupper, familieteams, legestuer og lignende.

Ved køb af institutionskort medbringes dokumentation i form af et brev med stempel og underskrift fra institutionens kontor, som oplyser, at pædagoger eller personale kommer fra den pågældende institution. Oplys venligst EAN-nummer, hvis der skal sendes faktura.

Kontakt os på mail billet@zoo.dk eller ved fremmøde i åbningstiden:

Zoologisk Have
Roskildevej 38
2000 Frederiksberg