o

Tranetur til skåne

Antal ledige billetter eller ledige tider på dagen: 42

Dato: søndag 02-04-2017

Tidspunkt: 10:00 - 20:30

Antal billetter

Normal pris
Medlemspris stk.
795.000000 795 DKK

Medlemsnummer

Tak for din indtastning! Du kan nu købe denne vare til medlemspris.

Der er ikke nok billetter tilbage til den forespørgsel du laverTag med Zoos naturvejleder på trane tur til Pulken og få en fantastisk naturoplevelse i fuglenes tegn.

I månedsskiftet marts/ april kan man i Vattenriket, - et naturområde med mange søer, åer og vådområder i Skåne - opleve et stort antal traner, der her hviler ud nogle dage, inden de fortsætter deres træk nordpå, og Pulken, er der et fugletårn ude i området, hvorfra man kan se tranerne finde føde om dagen og i skumringen flyve i store flokke til overnatningsstederne.

Vi kører fra Zoo lørdag formiddag og er efter et par timer i bussen fremme ved området. Her er der tid til at spise madpakken, mens vi gør de første spændende observationer af fugle. Området gæstes af mange rovfuglearter, så der skal nok være gode chancer for at få noget spændende i kikkerten. Vi stiller gerne kikkerter til rådighed hvis du ikke selv har.

Ikke lang fra hvor vi holder, bor den danske ornitolog, kunstner og fugleillustrator, Carl Christian Tofte som har inviteret os indenfor. Han har fulgt tranerne i flere år og har, blandt andet, udgivet den smukke bog Tranedans, om tranerne i området. Vi får chancen for at kigge ind i hans hjem hvor han udstiller en del af sine mange smukke tegninger og malerier af fugle fra hele verden, og der er også chance for at købe bøger, postkort og andet.

Før at selve aftentrækket af traner begynder, stiger vi på bussen igen og kører den korte tur til Rökeriet, et hyggeligt sted hvor der både er cafe og butik, og hvor vi skal have eftermiddagskaffen, og der er også mulighed for at købe nyrøget fisk med hjem. Og så skal vi tilbage til sidste stop ved fugletårnet, i rette tid til forhåbentlig at se masser af traner samles på engene til et af de flotteste fugle scenerier: tranedans.

Bemærk: Alle naturoplevelser er påvirket af vejret på dagen. I bussen er der, på turen ud og hjem, gratis kaffe og the og på Rökeriet er der inkluderet kaffe og kage.

Tak!

Gå til Arrangementer