o

Årskort Barn

Antal billetter

Samlet pris:


Her kan du købe en voucher til et årskort til børn (3-11 år). Når du ankommer til Zoo kan du i indgangen bytte årskortvoucheren til et fysisk årskort.

Som årskortholder kan du besøge Zoo hver eneste dag året rundt. Du støtter tilmed Zoos arbejde med dyrene i Haven og hjælper os med at redde truede dyr i naturen.

Du får derudover:

  • tre stemningsfulde arrangementer, hvor du kan medbringe en gæst gratis

  • magasinet Zoonyt tilsendt fire gange om året

  • digitalt Zoonyt med masser af ekstramateriale

  • 10% rabat i alle butikker, kiosker og spisesteder i Zoo. Der gives dog ikke rabat på menuer, nedsatte varer og på bookede selskaber

  • tilbud om rundvisninger, rejser og foredrag

  • 50% rabat på entrébilletten i Odense Zoo

  • 25% rabat på entrébilletten til Djurs Sommerland
  • 10-15% rabat på billetten til en lang række dyre- og forlystelsesparker:
    Den Blå Planet, Ree Park Safari, Aqua - Akvarium & Dyrepark, Fjord & Bælt, Givskud Zoo, Jesperhus Feriepark, Kattegatcentret, Knuthenborg Safaripark, Nordsøen Oceanarium, Randers Regnskov, Fiskeri- og Søfartsmuseet, Skandinavisk Dyrepark, Aalborg Zoo, Øresundsakvariet, Bonbon land og Sommerland Sjælland.

ÅRSKORTBETINGELSER

Årskortet er personligt
Årskortet er påtrykt dit navn samt medlems- og kortnummer. I billetsalget får du taget et billede, der printes på kortet. Ved indgang til Zoo vises dit billede på en skærm, der er synlig for Zoos kontrollører, som derved kan identificere dig som rette indehaver af årskortet. Årskortholdere kan i visse tilfælde blive bedt om at vise legitimation. Ønsker du ikke billede på dit kort, vil du blive bedt om at fremvise billedlegitimation, hver gang du besøger Zoo. 

Årskortet er gyldigt 1 år fra købsdatoen
Årskortet giver gratis adgang til Zoo alle dage og gælder et år fra købsdatoen. Ved løbende fornyelse er kortet gyldigt et år fra det tidligere årskorts udløb. Du kan tjekke udløbsdatoen på dit årskort på zoo.dk.

Der er kun gratis adgang til Zoo mod forevisning af gyldigt årskort
Glemmer du dit årskort, kan du, forudsat at vi kan finde dig i systemet, komme i Zoo ved at betale et administrationsgebyr på DKK 40.

Der anføres ikke længere udløbsdato på kortene
Der udsendes som vanligt fornyelsesopkrævning i god tid inden udløb, og kortene opdateres løbende, når betaling er registreret. Den besparelse, Zoo opnår ved dette, anvendes på dyrene og aktiviteter for Havens gæster. Kontroller din kortstatus ved at logge ind på forsiden af zoo.dk.

Mistede, beskadigede og tabte årskort erstattes ikke
Du kan købe erstatningskort for DKK 50, når du har fået spærret det tidligere kort.
Årskort spærres ved telefonisk henvendelse til Zoo på telefon 72 200 200. 

Inddragelse af årskortet
Dit årskort er strengt personligt og må kun anvendes af dig selv. Som kortholder bærer du alene ansvaret for, at kortet benyttes retsmæssigt. Anvendes kortet af en anden, vil dette blive betragtet som misbrug af årskortet, hvilket medfører øjeblikkelig inddragelse af årskortet og ophør af dit medlemskab. Zoologisk Have forbeholder sig desuden ret til uden varsel at inddrage et årskort, hvis du udviser uacceptabel opførsel i Haven.

Medlemskabet er bindende
Købte årskort refunderes ikke. Hvis der er udstedt to årskort i samme navn, refunderes det ene naturligvis, såfremt det ikke har været benyttet. 

Accept af Zoos medlemsbetingelser 
Når du bruger dit årskort, accepterer du samtidig ovenstående betingelser. Zoo forbeholder sig ret til at ændre medlemsbetingelserne. Ændrede medlemsbetingelser bekendtgøres på zoo.dk og gennem Zoonyt.

Køb årskort i Zoos hovedindgang eller her. Salg af årskort i indgangen slutter en halv time, før Haven lukker. 
OBS! Har du været i Zoo og købt en billet, kan du få fratrukket billetprisen. En almindelig voksenbillet kan trækkes fra prisen på et voksenårskort samt et pensionistårskort. En almindelig børnebillet kan trækkes fra prisen på et børneårskort. Dette kan du gøre i Zoos hovedindgang eller via Zoos webshop.

Adresseændring 
Foretag adresseændring til dit årskort ved at logge ind med dit årskortnummer (medlemsnummer) og postnummer på forsiden af zoo.dk.

Tilmelding til PBS
Tilmelder du din betaling til PBS, skal du bruge følgende numre:
Dit medlemsnummer (står på dit årskort)
Zoos PBS-nummer 00839760
Zoos debitor gruppenummer er 00202 

Spørgsmål 
Spørgsmål vedrørende årskort rettes skriftligt eller telefonisk til:
Zoologisk Have
Telefon 72 200 200  
Mail billet@zoo.dk 

 

Tak!

Gå til Årskort