Det kan I opleve i Zoo

Khao sok 

Zoo har åbent hver dag hele året! Køb årskort her

Zookalender 2014 


Juli

Lørdag den 28. juni til og med den 10. august: Sommerferie I Zoo 
I sommerferien er der ekstra mange oplevelser i Zoo: Oplev elefanternes daglige brusebad, elegant undervandsballet hos flodhestene og isbjørnenes dyk i ishavet. Hver dag kan du opleve, hvordan træningen af dyrene i Zoo foregår. Få en snak med dyrepasseren og oplev træningen af kameler og søløver.

Zoolab kan børn i alle aldre lære mere om dyr og få lov at bruge pilfingrene. Gå på opdagelse, mød insekter og besøg Zoolabs værkstedshjørner, hvor du kan klippe, tegne, støbe gips og meget mere.

Børnezoo kan du opleve agility hos hestene og komme helt tæt på husdyrene på Børnezooscenen. Strigl en hest, oplev komalkning og vær med til at fodre grisene.

Stemningsfyldte aftener
Zoo har åbent til kl. 20 hver aften i sommerferien. Nyd den rolige side af Zoo, når aftenstemningen sænker sig. Gå en tur og oplev hanløvens aftenbrøl og chimpanserne tyst bygge rede for natten. Er du særligt interesseret, inviterer vi dig på guidet tur ved Afrikas savanne og i Norden.

I sommerferien serverer Provianten grillmenu på terrassen med udsigt til løver, kameler og de farvestrålende sydamerikanske fugle. Alle onsdage i juli samt første onsdag i august har Zoo igen ’Live på Grillen’. Her kan du under middagen lytte til tonerne af Hr. Bo’s Jazzband.

Mandag den 30. juni til og med søndag den 6. juli: Træningsuge
Hvis du er interesseret i træning af dyr, er denne uge i Zoo lige noget for dig. Kom ind og se hvordan træningen foregår. I Zoolab kan du få gode råd om træning af dit kæledyr, lave din træningspind og lære at træne dine forældre!
Tirsdag den 1. juli kl. 13: Se servicehunde på Zooarenaen.
Den 5. juli kl. 13: Træning af SKATs hunde på Zooarenaen. Vi får besøg af SKATs servicehunde, som har været igennem en helt særlig træning. Se hele programmet her

Mandag den 7. til og med søndag den 13. juli:  Zoo som arbejdsplads
I Zoo er dyrene altid i fokus. Nu kan du få indblik i hverdagen hos nogle af Zoos mange medarbejdere, der er med til at få hele Zoo til at køre.
Mandag den 7. juli
Kl. 10-12: Besøg tømrerne i driftsgården. Mød tømrerne og hør om deres arbejde i Zoo.
Kl. 10-14: Tegnsprogstolkefirmaet Tolketid tilbyder gratis tolk, når der holdes speaks ved fodringer af dyrene i Zoo. Tolken vil være at finde ved de forskellige dyr ved fodringstid – se dagens program her eller på skærmene rundt om i Haven.
Tirsdag den 8. juli
Kl. 11-12: Besøg gartnerne i drivhuset. Få et indblik i gartnernes arbejde i Zoo
Onsdag den 9. juli
Kl. 10.30-12: Besøg QuizZoonen på pladsen ved Zooarenaen. Mød zoologer og deltag i quizzer om miljø og klimaforandringer 
Kl. 10-14: Tegnsprogstolkefirmaet Tolketid tilbyder gratis tolk, når der holdes speaks ved fodringer af dyrene i Zoo. Tolken vil være at finde ved de forskellige dyr ved fodringstid – se dagens program her eller på skærmene rundt om i Haven.
Torsdag den 10. juli
Kl. 10.30-12: Det kører bare! Hør om  hestekræfter, elkraft og pedalkraft på plænen ved tigeranlægget, hvor Zoos servicegruppe fortæller om deres arbejde i Zoo
Kl. 13-14: Besøg gartnerne i drivhuset. Få et indblik i gartnernes arbejde i Zoo

Mandag den 14. juli til og med søndag den 20. juli: Naturbevarelse
Mandag den 14. juli kl. 13: Så er det tid til at høste årets første honning fra Zoos bistader. Kom og smag på resultatet af zoo-biernes hårde arbejde, og hør Zoos naturvejledere fortælle om biernes fantastiske verden. Mød op ved Ugletårnet kl. 13 og vær med!

Tirsdag den 15. juli kl. 14.30: Naturbevarelse i Danmark. Nu får du mulighed for at besøge Zoos avlscenter og møde dyrepasser Lene Vestergren, som står for Zoos opdræt og udsætning af danske padder og krybdyr, samt naturvejleder Eddie Bach, som sammen vil fortælle om Zoos arbejde for naturbevarelse i Danmark. Der bliver også rig mulighed for at se på dem, som det hele handler om: frøer og tudser. Sted: Ved avlscentret.

Onsdag den 16.juli kl. 11-12: Hvilke dyr bor i "hus" med solceller, hvordan bekæmpes tropehusets skadedyr uden sprøjtegifte, og hvordan renser Zoo vandet hos dyrene? Kom og bliv klogere på miljøarbejdet i Zoo. Mød Zoos miljøkoordinator, der har en dyst klar til dig om miljøet i Zoo, og mød Zoos maskinmester, der giver dig mulighed for at se, hvordan vandet hos isbjørne renses i det store vandbehandlingsanlæg under Den Arktiske Ring.

Lørdag den 19. juli kl. 14.30: Naturbevarelse i Danmark. Nu får du mulighed for at besøge Zoos avlscenter og møde dyrepasser Lene Vestergren, som står for Zoos opdræt og udsætning af danske padder og krybdyr, samt naturvejleder Eddie Bach, som sammen vil fortælle om Zoos arbejde for naturbevarelse i Danmark. Der bliver også rig mulighed for at se på dem, som det hele handler om: frøer og tudser. Sted: Ved avlscentret.

Søndag den 20. juli kl. 16-18: Naturbasen åbner i Zoo
Kom og vær med, når Zoo åbner Naturbasen. Naturbasen er Zoos nyindrettede område til naturvejledning, udeskole og udeliv, beregnet på grupper på eventyr i Zoo. Nu får alle Zoos gæster med hang til bål, skumfiduser og lejrstemning en enestående mulighed for at opleve Zoos nye Naturbase. Kom og mød naturvejlederen, smag på resultatet af zoo-biernes hårde arbejde og hør om de mange vilde, rå og seje oplevelser Naturbasen byder på.

                    
Mandag den 21. juli til og med den 27. juli: Krible-krable-uge
Zoo gentager succesen fra foråret og sætter fokus på det mylder af smådyr, der lever i verden omkring os. Kom og vær med, når vi i Zoo kigger nærmere på alverdens spændende insekter i Krible-krable ugen.
I Zoolab har du mulighed for at møde og undersøge eksotiske insekter tæt på. Lær om sommerfuglene og deres larver og pupper og klip din helt egen flotte papirsommerfugl.

Mandag d. 21. juli: 
Kl.11: Mød Zoos naturvejleder ved ormegårdenes vandhul og se nærmere på de mærkeligste dyr i Zoo
Kl. 13-15: Mød Zoos naturvejleder i ZooLab og se ham præservere insekter til Zoos samling

Tirsdag d. 22. juli:
Kl. 10-14. Tegnsprogstolkefirmaet Tolketid tilbyder gratis tolk, når der holdes speaks ved fodringer af dyrene i Zoo. Tolken vil være at finde ved de forskellige dyr ved fodringstid – se dagens program her eller på skærmene rundt om i Haven.
Kl. 11: Mød Zoos naturvejleder ved Ormegårdenes vandhul og se nærmere på de mærkeligste dyr i Zoo

Onsdag d. 23. juli:
Kl. 11: Mød Zoos naturvejleder ved Ormegårdene og hør om krybdyr i Danmark
Kl. 13: Mød Zoos naturvejleder ved Avlscenteret og rør og hør om strandkrabber

Torsdag d. 24. juli:
Kl. 10-14. Tegnsprogstolkefirmaet Tolketid tilbyder gratis tolk, når der holdes speaks ved fodringer af dyrene i Zoo. Tolken vil være at finde ved de forskellige dyr ved fodringstid – se dagens program her eller på skærmene rundt om i Haven.
Kl. 11: Mød Zoos naturvejleder ved Ormegårdene og hør om krybdyr i Danmark
Kl. 13: Mød Zoos naturvejleder ved Avlscenteret og rør og hør om strandkrabber

Fredag d. 25. juli: 
Kl. 11: Mød Zoos naturvejleder ved Ormegårdene og hør om krybdyr i Danmark
Kl. 13: Mød Zoos naturvejleder ved Avlscenteret og rør og hør om strandkrabber

Mandag den 28. juli til og med den 3. august: Elefantuge
Mandag til og med torsdag kl. 12.45-13.45 og fredag Kl. 12:15-13.15 inviterer vi dig ind i hunelefaternes indeanlæg. Her kan du hjælpe med at gemme foder og føle, hvordan det er at gå rundt i det samme sand som Zoos over tre tons-tunge elefanter normalt betræder.
Man-tors kl. 14.00 og fredag kl. 13.30 bliver elefanterne lukket ind til alle de gemte lækkerier.

Kom forbi Zoolab, hvor du kan du undersøge elefantens skelet. Prøv, om du kan løfte en elefants benknogle, kig nærmere på en snabel og mærk, hvordan elefantens tænder føles.
Kl. 13.30-16.00 kan du fremstille dit helt eget elefantlort-papir.

Mandag den 28. juli: Kom i træning med isbjørnen. Køb billet her

Torsdag den 31. juli: Kom i træning med tigrene. Køb billet her

August

Mandag den 4. august: Endags-zoocamp. Køb billet her

Tirsdag den 5. august: Kom i træning med elefanterne. Køb billet her

Onsdag den 6. august: Endags-zoocamp Køb billet her

Onsdag den 6. august: Kom i træning med tigrene. Køb billet her

Lørdag og søndag den 30. og 31. august: Fra jord til bord. Mere info om arrangementet følger

September

Lørdag den 6. september: Tag med Zoo til Knuthenborg.

Torsdag den 11. september kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

Lørdag den 20. september: Zoos fødselsdag!!! Med årskort kan du tage en gratis gæst med i Zoo - hele dagen. Kl. 10-20. Har du ikke årskort? Køb det her

Torsdag den 25. september kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

Oktober

Torsdag den 9. oktober kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

Fredag den 10. oktober: Kulturnat i Zoo

Lørdag den 11. - søndag den 19. oktober: Efterårsferie i Zoo

Torsdag den 23. oktober kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

Fredag den 31. oktober: Halloween i Zoo. Med årskort kan du tage en gratis gæst med i Zoo - hele dagen. kl. 10-20. Har du ikke årskort? Køb det her

November

Torsdag den 6. november kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

Torsdag den 20. november kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger

December

Torsdag den 4. december kl. 19-21: "Vild med viden"-foredrag. Mere info om arrangementet følger


Horisontal Navigation

Zoologisk Have - Roskildevej 32 - DK-2000 Frederiksberg - Tlf.: 72 200 200 - E-mail: zoo@zoo.dk
Copyright © 2008 København Zoo. Alle rettigheder er beskyttede. Juridiske forbehold