o

NÆSEHORN INDTAGER SAVANNEN PÅ NY

Torsdag den 13. oktober blev næsehornene lukket ud på Savannen for første gang, efter tilbageflytningen fra elefanthuset.

Efter noget tids tøven med at gå under den nye publikumsbro fik næsehornene dog sat fut i Savannen og både giraffer, zebraer og antiloper i løb.

Se med i videoen her:

PORTEN TIL SAVANNEN ER ÅBEN

Porten til Savannen er nu åben og du kan møde surikater og hulepindsvin i deres nye anlæg mellem næsehorns- og girafstalden. 

Porten til Savannen byder på et stort formidlingsområde, hvor du kan se LIVE-stream fra savannen i Sydafrika, besøge den åbne

næsehornsstald og spadsere over broen over Savannen, hvor du kommer helt tæt på dyrene på en anderledes måde.

Læs mere om byggeriet Port til Savannen og de nye dyr længere nede på siden her.

SURIKATER MØDER HULEPINDSVIN

Først flyttede surikaterne ind i deres nye anlæg på Savannen og senere fulgte hulepindsvinene.

Se her hvordan de små nysgerrige surikater tog imod hulepindsvinene, der stadig var lidt groggy efter bedøvelsen, de havde fået af dyrlægen inden flytningen.

Surikater ankommmet

I august ankom der tre surikater til Zoo - én han og to hunner. De små dyr skal gå i karantæne indtil Porten til Savannen åbner, så de kan vænne sig til omgivelserne og dyrlægerne kan tjekke dem for eventuelle sygdomme.

Surikater findes i naturen i det sydlige Afrika og er på trods af navnet ikke en del af kattefamilien. Dyret er meget socialt og lever i flokke med flere individer.

Hulepindsvin ankommet

Der er også ankommet tre hulepindsvin til Zoo. De tre individer er søskende (to hanner og en hun) og skal ligesom surikaterne gå i karantæne indtil deres anlæg ved Savannen er klar.

Hulepindsvin er i naturen udbredt i det nordlige Afrika og syd for Sahara. De er i stand til at rejse deres pigge, og bliver de forstyrret, stamper de i jorden og rasler med piggene.

KØB VOKSENBILLET

Køb billet nu og spring køen over ved indgangen!

Pris
DKK 170

KØB BØRNEBILLET

Køb billet nu og spring køen over ved indgangen.

Pris
DKK 95