o

Mandag inden jul fik isbjørnen i Zoo en særlig overraskelse. Da den blev lukket ud i anlægget kl. 11, var der nemlig lagt 2,5 ton is ind, som isbjørnen kunne boltre sig i. Isen var doneret af 10 privat-personer, der hver især havde givet penge til

indkøb af 250 kg is til isbjørnen, i forbindelse med Zoos berigelseskampagne ”Fra dig til dyrene”. Nåede du ikke selv at opleve isbjørnen få is kan du se billeder fra dagen her:

Isen er god berigelse for isbjørnen og den fik da også både gravet, snuset og rullet sig i de kolde sager. Se hvordan isbjørnen tog imod isen i denne video.

Is i sommervarmen 2014

I sommeren 2014 fik isbjørnene nemlig også et læs is, som afkøling i sommervarmen. Det var dog lidt mindre og smeltede hurtigere end de 2,5 ton isbjørnen fik forleden.

Alligevel var der stor glæde hos isbjørnene den sommer, som både rullede sig, snusede og gravede i samt smagte på de kolde sager. Her kan du se billederne fra sommeren 2014.

Se isbjørnen få kolde fødder

I denne video fra sommeren 2014 kan du se hvordan isbjørnene tog imod isen i sommervarmen.

DU KAN OGSÅ GIVE IS

 

Mangler du en god julegave til dyrelskeren der har alt? Eller har du bare selv lyst til at være med til at berige dyrenes hverdag i Zoo? Køb et gavekort på 250 kg. is til isbjørnene, 2 meter naturreb til aberne eller et ton sand til elefanterne.

Læs mere om "Fra dig til dyrene" og se udvalget af gaver her.

Fra dig til dyrene