o

Weekender uge 2-8 og hele uge 7

TAG EN VINTER TIME OUT

Tag en VINTER TIME OUT i Zoo og oplev den kolde, rå og intense polarstemning, når du vandrer forbi den golde tundra og ned gennem ishavet i Den Arktiske Ring, hvor isbjørnen holder til.

Mød de arktiske alkefugle som skyder gennem vandet med stor hast og træd ud i det nye Norden, og se hvordan imponerende dyr som sæler, sneugler, rensdyr og moskusokser føler sig hjemme i den kolde vinter.

Find også ud af hvordan det er at leve som same i det barske polarklima og prøv kræfter med samernes jagtteknik ved samerteltet tæt ved Tigerlegepladsen.

Se hele programmet her eller følg med på infoskærmene i Zoo på dagen.

PROGRAM

10.30 Hør om isbjørnene (ude i weekender, inde på hverdage)
11.00 Hør om rensdyrene og moskusokserne
11.00 Lav fodertønder til elefanterne (indenfor) (den 7/2)
11.30 Isbjørnetræning (den 27/2)
12.00 Isbjørnetræning (den 28/2)
12.45 Elefanterne får fodertønder (indenfor) (den 7/2)
13.00 Mød rensdyrene ved samerteltet (alle dage uge 7 og 8)
13.30 Rovdyrene fodres (se skærme i Haven)
14.00 Sælerne fodres (undt. den 7/2, her i stedet: Hør om sælerne)
14.00 Lav grøntsagsris til tapirerne (den 7/2)
14.30 Alkefuglene fodres i Den Arktiske Ring
15.00 Hør om kamelerne

VIND EN BJØRNESAFARI

 

Når du tager en VINTER TIMEOUT i Zoo, kan du deltage i konkurrencen om at vinde en bjørnesafari i Karpaterne - en spændende naturrejse med vandringer i Rumæniens uspolerede bjergegne på udkig efter brune bjørne. Du deltager ved at besvare en række spørgsmål om vinterdyrene i Zoo. Se konkurrencebetingelserne.

Læs mere om rejsen

NORDISK VÆRKSTED I ZOOLAB

 

Weekender uge 2 - 8 kl. 11.00-15.00

Besøg Zoolab i weekenden og vær kreativ i det nordiske værksted. Her kan du klippe og tegne eller støbe et sejt ulvespor i gips og udforme et flot rævespor i ler. Gå også på opdagelse og undersøg pelsen fra de nordiske dyr, klip et landskab med en ulv og lær mere om, hvordan pindsvin klarer vinteren i Danmark.

HOLD VINTERFERIE I ZOO

 

Lørdag den 13. februar til søndag den 21. februar

Besøg sameteltet ved tigerlegepladsen, når vi sætter fokus på dyrene og livet nord for polarcirklen. Her kan du lave smukke perlearmbånd, snitte i træ, brænde mønstre og kaste med lasso som en ægte same. 

Der er vil også være tændt op i bålet, der er omgivet af hyggelige rensdyrskind, som du kan sidde på, og du kan købe skumfiduser, snobrødsdej og kiks at riste over flammerne.

ROMANTISK VALENTINES DAY

 

Søndag den 14. februar kl. 10.00 - 16.00

Tag din udkårne med i Zoo på valentines day, hvor der er masser af varme steder og hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab med dyrene i baggrunden. 

Spis for eksempel en lækker frokost på Restaurant Konnilds og gå bagefter en tur rundt i Haven med en kop varm kaffe og find de romantiske "hot spots".

5 hot spots

BØRNEBILLET

Spring køen over og køb din børnebillet til VINTER TIME OUT i Zoo på forhånd her.

Pris
DKK 95

VOKSENBILLET

Spring køen over og køb din voksenbillet til VINTER TIME OUT i Zoo på forhånd her.

Pris
DKK 170