o

Den 14. januar - 26. februar

TAG EN VINTER TIME OUT

Tag en VINTER TIME OUT i Zoo og oplev den kolde, rå og intense polarstemning, når du vandrer forbi den golde tundra og ned gennem ishavet i Den Arktiske Ring, hvor isbjørnen holder til.

Mød de arktiske alkefugle som skyder gennem vandet med stor hast og træd ud i det nye Norden, og se hvordan imponerende dyr som sæler, sneugler, rensdyr og moskusokser føler sig hjemme i den kolde vinter.

Find også ud af hvordan det er at leve som same i det barske polarklima og prøv kræfter med samernes jagtteknik ved samerteltet tæt ved Tigerlegepladsen.

Se hele programmet her eller følg med på infoskærmene i Zoo på dagen.

PROGRAM

Kommer snart

NORDISK VÆRKSTED I ZOOLAB

Weekender uge 7 - 8

Besøg Zoolab i weekenden og vær kreativ i det nordiske værksted. Her kan du bl.a. klippe et flot ulvelandskab og udforme et sejt rævespor i ler. Gå også på opdagelse og undersøg pelsen fra de nordiske dyr og lær mere om, hvordan pindsvin klarer vinteren i Danmark.

HOLD VINTERFERIE I ZOO

Lørdag den 11. februar til søndag den 19. februar

Besøg sameteltet ved tigerlegepladsen, når vi sætter fokus på dyrene og livet nord for polarcirklen. Her kan du lave smukke perlearmbånd, snitte i træ, brænde mønstre og kaste med lasso som en ægte same. 

Der er vil også være tændt op i bålet, der er omgivet af hyggelige rensdyrskind, som du kan sidde på, og du kan købe skumfiduser, snobrødsdej og kiks at riste over flammerne.

ROMANTISK VALENTINES DAY

Tirsdag den 14. februar kl. 10.00 - 16.00

Tag din udkårne med i Zoo på valentines day, hvor der er masser af varme steder og hyggelige kroge, hvor I kan nyde hinandens selskab med dyrene i baggrunden. 

Spis for eksempel en lækker frokost på Restaurant Konnilds og gå bagefter en tur rundt i Haven med en kop varm kaffe og find de romantiske "hot spots".

5 hot spots

BØRNEBILLET

Spring køen over og køb din børnebillet til VINTER TIME OUT i Zoo på forhånd her.

Pris
DKK 95

VOKSENBILLET

Spring køen over og køb din voksenbillet til VINTER TIME OUT i Zoo på forhånd her.

Pris
DKK 170